U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
- Zašto plavuša konvergira?
- Zato što je monotona i ograničena.
ЛОЛ! То је конвергенција. Мало си се зајебала :П
Ne razmisljam, slucajno se setih fore, temperatura me jebe :D sk cu da sredim. Gracijas :)
Али ми је виц баш због те грешкице био до јаја ЛОЛ! Једном сам реко професору да је конвергентан, а он ме је збуњено погледао и после неколико секунди се насмешио као да је знао шта то значи :Д
Tip prvi put u nudističkoj koloniji... Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknutom na golotinju takvog kvaliteta digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita:
Zvao si me?
Njemu neprijatno i odgovara da nije... Ona nastavlja:kad se nekome digne to znači da me zvao; zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode...
Sav srecan, nastavi sa svojim razgledanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opušta i sočno prdne.
Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik: Zvao si me?
Zbunjeno mu odgovara da ga nije zvao, ali gorila nastavlja:
Ovde imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi. ..
Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor i da odmah želi svoj novac nazad... Začuđena recepcionarka ga upita:
ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa?
On odgovara:
gospođice, ja imam 68 godina. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno.
Ovo mesto nije za mene!
Pritrči Edipov sin ocu Edipu i nabije mu nož u leđa, želeći da ga ubije. U samrtnom ropcu pada Edip, govoreći sinu: " Zar i ti sine brate!"
Ide Edip i sretne crnca, a ovaj mu kaže:"Yo, motherfucker!"
Iznajmi neki tip Ciganku i kresne je. Dodje kući i pogleda, a ono pun picajzli . Ljutit je pozove i kaže " Pa dobro jesi li ti normalna. Pa pun sam picajzli!"
A ona mu odgovara:" Pa kume šta bi ti hteo za 1000 dinara , bubamare?"
Edip: Sizife, kako ide posao?
Sizif: Ma nosi se jebo ti sebi mater...
Ако је било, вређајте :D
Како се зове Бранко Коцкица кад оде спават'? :D
Лего Коцкица ¦)
Zašto su pantalone Majkla Džeksona uvek imale kratke nogavice?
Zato što nisu bile njegove.
Pritrči Edipov sin ocu Edipu i nabije mu nož u leđa, želeći da ga ubije. U samrtnom ropcu pada Edip, govoreći sinu: " Zar i ti sine brate!"
хаххахаха
HAHAHAHHAAAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHH
БРАААТЕ!!! Ово је тако паразитски стереотипно! ХАХАХАХАХААХ
Какви вицеви последња 3 дана! хахаххаха
Ko visoko leti, nisko zimi
Umro gejmer, i Sveti Petar odluči da ga pošalje u pakao.
Posle par dana Sveti Petar se sreće sa đavolom, a ovaj mu sav besan kaže:"Kakvu si mi ono budalu poslao, polupao mi je sve kazane, pola đavolaka i demona prebio, drugu polovinu pobio, i samo ponavlja: Gde je prelaz na sledeći nivo, gde je prelaz na sledeći nivo?"
čak noris je otvorio više tema nego jovičić
Tesko.
mrtva trka....