Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Zašto u slovenačkim školama nisu potrebne karte za geografiju?
    Sve se vidi kroz prozor.

2. Che-Vu

Uzeo mrav da guzi slonicu ispod kokosove palme. Dune vetar, zaljulja se krosnja, otkine se jedan kokosov orah i zvekne slonici o glavu. Ona jauknu "ajoj"! A mrav ce: "PATI, BEJBE"!

Вришти курво кад те бата цепа! :Д

3. Kako Sasa Matic moze da nadje stolicu broj 9,u sestom redu u pozoristu?
    Pa tesko...

4. Ajde jedan klasik....

Dolazi klinac na kiosk i kaže "DAJTE MI JEDNE ROKI BOMBONE" kad će radnica njemu "STALONE".

5. KOja je razlika izmedju dece i hleba? Deca se ne mrve kad ih seces!

6. Dolazi hitler iznad jevreja koji su u rupi i kaze:
    -Sad cu da vam pustim plocu
    - Koju plocu ?
    - Betonsku.

7. pita mali jevrej mamu ''mama oćemo ići ove godine na more?'' - ''nećemo sine, štekamo da otvorimo novu fabriku''

8. JEVREJSKI Mama i sin u nacističkom logoru. Stavili mamu u krematorijum i sprže je. Sin stojeći na vrhu krematorijuma na odžaku, vidi kako bukti crni dim i kroz suze ispruži ruke i kaže: Važna je ljubav, a ne agregatno stanje!

iskopirao ga sa nekog sajta o vicevima lololo

9. Koja je razlika između velikog i malog jevreja?
    Veliki duže gori!

10. jebe nacista neku jevrejku, i baš je prži, a pored njih sedi mali jevrej, sin od ove što je jebe nacista i gleda sve to.
    i gleda on gleda i odjednom kaže mali ''e, al da platiš kad završiš!''

11. Gdje ima najviše Jevreja?

-U atmosferi

12. Šeta se Hitler konc-logorom i padne mu pepeo na rame. Na to će on: Ma, okani me se, čovječe...

13. Pita mali židov u logoru Hitlera da li može vidjeti svog tatu. Nato će hitler:
    Naravno, tamo je u skladištu, treći sapun ljevo!

14. ajde o ciganima neke! al što više da ih vređate!

15. Купује Мујо јабуке на пијаци и продавац к'о продавац, да га наложи каже:
    -Што више купиш, то те јефтиније изађе.
    А Мујо њему: -Онда трпај док не буде бесплатно.

16. Taj me podseti na onaj kad covek prodaje semenke jabuke sa natpisom "SEME MUDROSTI". Pridje Mujo, pita o cemu se radi, prodavac mu kaze "Ako jedes ove semenke, postaces pametniji. Komad 10 evra." Mujo kupi semenku i proguta. Krene dalje, pa se doseti "Eeej bre, pa sto sam ja kupio od tebe jednu semenku za 10 evra, kad sam mogao da kupim kilo jabuka i da mi ostane seme dzabe, a i jeftinije bih prosao?!"
    Prodavac mu kaze "Vidis da seme radi, vec si pametniji!"
    A Mujo ce "Tacno vec radi, jebo te! Daj jos 10 semenki!"

17. Evo i jedan odlican c/p

Jednog jutra, neko je zakucao na vrata:
    - Dobar dan, ja sam iz Jehovinih svedoka, želeo bih da razgovaram s Vama.
    - Izvolite uđite, sedite. O čemu želite da razgovarate?
    - Jebi ga, ne znam, nikad nisam stigao ovako daleko...

18. @Jericho
    Hahahahaha

Novinar intervjuiše Bajru Župića:"Izabrani ste za jednog od 100 najboljih igrača Partizana, kako to komentarišete?"
    Bajro:"Šta 100? Dvesta!"

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.