Prijava

Posle neuspešnog pokušaja da prikažemo ''Sex i grad'' na srpski način serijom ''Lisice'' koja je pokušala da dočara život beogradskih njujorčanki (kako otužno zvuči), i bedno propala, ili da kažem junački, ne rekavši ni reči, u najavi je još jedna serija...
Samo što ovog puta nije u pitanju ''Sex i grad'', već se plagijatorstvo proširilo na ''Očajne domaćice''.
''Žene sa Dedinja'' će prikazivati život 4 žene koje imaju bogate i uspešne muževe,počinje da se snima u aprilu u produkciji kuće ''Emotion''.
Radnja se vrti oko uspešnog pevača koji je u rekordnom roku postao skorojević, te se sa svojom suprugom doselio na Dedinje.Tu se upoznaje sa starogradskim bogatašima čiji džep nije baš toliko dubok kao njegov...
Informacije kojima ovde baratam u vezi ove serije danas sam pročitala u dnevnom listu ''Blic''.
Ovaj forum nije posvećen blaćenju serije koja nije počela ni da se snima, već me čisto interesuje mišljenje članova ovog sajta o svemu gorenavedenom.
Ako imate želju da se prisećate serija ''Sex i grad'' i ako ste fan ili ne ''Očajnih domaćica'', ako želite malo da kritikujete nemaštovitost, ili možda da iskažete dosad neprimećen talenat, time što ćete napisati o čemu bi se radilo u seriji koju bi vi sami napisali, samo napred.
Ja se iskreno nadam nečemu osvežavajućem što se tiče ''Žena sa Dedinja'', mada me sam naslov obeshrabruje u startu...
Pokazaće vreme.

Što se tiče Žena sa Dedinja i Očajnih domaćica, ima dosta sličnosti. I tamo i ovde je*e ko koga stigne, i tamo i ovde je 100% učesnika ubeđeno da ima smisla za humor, i tamo i ovde se vode prazni razgovori... Jedina razlika je u tome što Očajne domaćice predstavljaju srednji sloj u SAD, koji za nas ovde izgleda kao krem de la krem. I da, čisto sumnjam da će naši tako lako okupiti 4 žene sa toliko estetskih operacija.
:)

А ја се запитам када видим четри клинке које се држе за руке и шетају Кнезом... Очигледно, зашто да будемо оригинални када можемо да копи/пејстујемо оно што је већ неко урадио раније, зар не?!

Jel' to sa istim onim glumicama kao i u "Žene u crnom",one su uglavnom sa Dedinja...ili se samo tako zove drugi deo? O_o

Piše samo da režira Slobodan Šijan.Producent Goran Stamenković.O glumcima ništa.
I ovo nije nikakav nastavak, već kako ga nazivaju u novinama: ''Očajne domaćice '' na srpski način.

Znači, ipak će neko da bude u crnom...ovaj put publika, a ne te žene.:-D

Prestao sam da gledam ijednu domaću seriju još od "Otvorenih vrata"...
A, pravo da vam kažem, ne verujem da sam nešto gledao serije pre "Otvorenih vrata".
što ne vrate "Otvorena vrata"? Što se uopšte trude da naprave serije kada nemaju pojma? Što jednostavno ne legnu i umru? Da skrate nama muke...

Ja kažem: Radikalne mere za pisce serija, filmova i muzike.Ako ne dostignu određeni standard, prvo mu odseći ruku kojom je napisao svoje nedelo, pa nismo stoka, drugi put ga obesiti za genitalije na nekom prominentnom mestu, za treći peh- spaljivanje na lomači, al da narod igra oko nje dok gori.

Dokle vise ti bogati skorojevici... na sta vi gubite vreme? Jos te vase serije svakako nikad nece ugledati svetlost dana.
Bolje se skupite svi s gitarom pa to snimajte da imate nesto lepo da pustate sebi kad se smorite, mislim da je zanimljivije, a i pozitivnije.

Zivot je postao gluma,pa su nam zbog toga i serije izgubile smisao...tj.snimaju se scene gde porodica vecera,pa se tri minuta slusa zvonjava escajga,i tako,posle ocekuju neku gledanost...

Šta serem! Zvonjava escajga je nešto najbolje u našoj kinematografiji!