Па викенд је петак, јебеммумиша :). Реме, није за јавност. Али рећићу ипак. Ја сам сводник, илити макро.
ja ne mogu petkom, imam treninge, mlate me tamo.... Tj mogu al da se priključim oko 2-3 noću
Наместиће се прилика, само стрпљиво... :))
car ostaje car.... Pa povedi ih na okupljanje.... :)
Да, да и да изгубим 60 евра по сату по једној? Да ли си луд?
e bre dobar neki lik ovaj uroš.... Odma sam ga prepoznao tamo.... Aj me unapredi u partiji bre dadoh mnogo konstruktivnih predloga čoeče
što bi gubio.... Seti se mi arčimo.... A neki i jebu.... Dobar poslovni potez bi to bio
Uroš je kul :) I visok je :))
Реме биће сутра вероватно, почињем да блокирам, слабо сам спавао... Видиш како је Данк чекао и дочекао! Форгет, и пре сам имао лепо мишљење, али тек синоћ сам видео да си и поуздана, довела си доцимерке :)))
Ништа, реме спремте сома и двеста евра за два сата и ја доводим њих 20.
ЈА САМ НАЈВЕЋИ ЈЕБАЧ!
važi važi uroše.... Au jebote i ja bi trebao da kuntam, ustajem u pola 7
jel uroše gde odlaze pare od ktitora....
На курве.
А оне у мом власништву и ето. Уствари ја највише профитирам од сајта. Урош нам је редовна муштерија.
znao sam.... Jel su makar dankanove? Aj skupite iljadu i dvesta evra.... Pa da jebemo i van vuke
Pa, ja kad nešto kažem, to je tako... :))
jel dankane kaku bolest bi mogao da zaradim za ovih dvesta dindži od ktitora???? Imaš li neku tako jeftinu?
Брате, Реме немам ја тај шкарт. Али могу те упутим на лика који има те за 200 динџи. Орал у твом ауту, рецимо. То је та цена. До 300 евентуално.
За те паре не мош ни да се разболиш.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Па викенд је петак, јебеммумиша :). Реме, није за јавност. Али рећићу ипак. Ја сам сводник, илити макро.
ja ne mogu petkom, imam treninge, mlate me tamo.... Tj mogu al da se priključim oko 2-3 noću
Наместиће се прилика, само стрпљиво...
:))
car ostaje car.... Pa povedi ih na okupljanje.... :)
Да, да и да изгубим 60 евра по сату по једној? Да ли си луд?
e bre dobar neki lik ovaj uroš.... Odma sam ga prepoznao tamo.... Aj me unapredi u partiji bre dadoh mnogo konstruktivnih predloga čoeče
što bi gubio.... Seti se mi arčimo.... A neki i jebu.... Dobar poslovni potez bi to bio
Uroš je kul :) I visok je :))
Реме биће сутра вероватно, почињем да блокирам, слабо сам спавао...
Видиш како је Данк чекао и дочекао!
Форгет, и пре сам имао лепо мишљење, али тек синоћ сам видео да си и поуздана, довела си доцимерке :)))
Ништа, реме спремте сома и двеста евра за два сата и ја доводим њих 20.
ЈА САМ НАЈВЕЋИ ЈЕБАЧ!
važi važi uroše.... Au jebote i ja bi trebao da kuntam, ustajem u pola 7
jel uroše gde odlaze pare od ktitora....
На курве.
А оне у мом власништву и ето. Уствари ја највише профитирам од сајта. Урош нам је редовна муштерија.
znao sam.... Jel su makar dankanove? Aj skupite iljadu i dvesta evra.... Pa da jebemo i van vuke
Pa, ja kad nešto kažem, to je tako... :))
jel dankane kaku bolest bi mogao da zaradim za ovih dvesta dindži od ktitora???? Imaš li neku tako jeftinu?
Брате, Реме немам ја тај шкарт. Али могу те упутим на лика који има те за 200 динџи. Орал у твом ауту, рецимо. То је та цена. До 300 евентуално.
За те паре не мош ни да се разболиш.