Dokaz da je 0.999...=1

1. полако! тек сам из града! припит :О

xD idi na Muzicki kviz. :D
    I moze. :O mora.

2. a ima i ovo

0.999... = 9(1/10) + 9(1/10)^2 + 9(1/10)^3 + ...

xD

0.999... = (9*(1/10)) / (1 - 1/10)
    =(9/10) / (9/10)
    =1

HA

3. JA SKROLUJEM ! SKROLUJ I TI !

4. HOĆE LI NEKO DA MI POJAŠE KONJA?

5. Ова тема мрште у Игре.

6. Edi, pišam ti se u matematiku!

7. Маркане, увуци киту у себе полако и спречићеш изливање мокраће напоље бар још неколико минута. Ја имам и доказ да јебем.

http://vukajlija.com/posteri/dankan-ferguson-47662.jpg?1290974566

8. 7 ljudi voli ovo.

9. das vratim na kratko na temu edi studiram matematiku i po teorijama koje učimo mož ladno dokazati da je konj ustvari zec
    Jedinica nije jednaka dvojki sacu ti reci i zbog cega
    1 se od dvojke razlikuje za 10 na minus beskonacni i kad bi bilo isto moglo bi se zakljuciti da je taj broj isti kao i 0,9999999....................98 i tako bi se mic po mic doslo do zakljucka da je jedinica jednaka nuli

10. Šta mi ti omžujeviš 'vuda?

11. Baka mi pravi sendvic!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.