Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da li nekad razmisljate o svom odlasku u "vecna lovista"?
Kako to izgleda?
Neki teatralni nastup,herojska smrt ili jednostavno umiranje u krevetu?
Da li se bojite smrti?
:D
Evo ja da pocnem:
Povremeno se mislim i znam da bi hteo da umrem od sopstvene ruke,pistolja tacnije, onog momenta kad bi zanemocao do te mere da vise nema svrhe ostati u zivotu...Mesto nije bitno.
Ne bojim se, ko nije umro taj nije ni ziveo...:D
У бици, дефинитивно...
Мислим да је ова тема већ била...хмз..
Хидрометеорололошки завод?
Umirao dva puta! Jednom od raka , drugi put od groktavok gripa. Nije mi se svideo ni jedan način, pa sam odustao!
http://myspace.roflposters.com/images/rofl/myspace/1209653036578.jpg.%5Broflposters.com%5D.myspace.jpg
ili
http://cdn0.mattters.com/photos/photos/3122786/funny-motivations-my-death-i-has-a-funny.jpg
:)
Николу ниша не може да савлада. Ни рак, ни свињски грип, ни геј енергетски напици! Ништа! Он је бесмртан. :)
Da umrem?
Gospode bože, šta mu je?
Ja neću umreti.
Nikad.
Baš nikad.
Ne sad.
Ne sutra.
Nikad.
Tako da se posle ponovo probudim i vidim ko me je žalio, a ko jok.
Nešto krajnje tragično, ubistvo, bla bla, i da nije mnogo bolno.
E ti gejevi će da me dotuku....:-)
Taman pred samu smrt, da i nju zajebem.
Znam kako ne bih volela:
- od neke bolne,teške bolesti
- da procvrčim u požaru
- da me izjede neka životinja u divljini
Sve ostalo je prihvatljivo i potpuno mi je svejedno. E, da ne bih mogla da se ubijem...
Svi ćete umreti pred sam kraj vašeg života...
A ti Džimi... Ti ćeš biti jedini koji će satima pred smrt još biti živ!
Upamtite ove reči!
UPAMTITE!
zao pogled
Стефане који си зиљавац! :ФФФжж
Иначе ја нећу думрем, а ако баш мора јеби га ондак хоћу!
Кажу да је то ипак једна од најлакших смрти, јер прво паднеш у несвест од дима, и то врло брзо. Ни не осетиш кад изгориш.
Стефане, у реду је! :)
Ја би волео да са неких 85 година изађем на улицу да на'раним голубове, и неки залутали метак ме спичи у главу. Најбезболније.
Ma ložim vas... Jako mi je dosadno... :)
E ali ozbiljno, ja neću umreti. :D
Neka hvala...
Од полне болести. Шансе за то су огромне.
Само не бих да с`удавим. Сем од хране.