Kako biste želeli da umrete?

1. Ono umiranje u snu je postalo kliše. Mada to je do jaja smrt... Ja bih voleo da kad umrem mogu da odgledam sve svoje snove od prvog do poslednjeg kao i sve tuđe snove u kojima sam ja bio učesnik. Naravno, u nekoj udobnoj fotelji i sa samo-dopunjujućim kazanom s kokicama i istim takvim vrčem pivčuge. A oko mene ništa, svemir... I tako lebdim u fotelji i gledam, cugam i hasam i do jaja mi je.

2. BRATE PRIČAŠ O RAJU A TEMA JE O UMIRANJU OK

3. A, ne! To je sve deo umiranja... Kao telo mi umre odma' a mozgu treba 5 minuta, i tih 5 min mi traju kao večnost i gledam i gledam i onda tek skroz umrem pa u pakao.

Ne bih voleo da umrem na neki šokantan način, tipa padnem sa litice ili tako nešto.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.