Kako biste želeli da umrete?

1. Ono umiranje u snu je postalo kliše. Mada to je do jaja smrt... Ja bih voleo da kad umrem mogu da odgledam sve svoje snove od prvog do poslednjeg kao i sve tuđe snove u kojima sam ja bio učesnik. Naravno, u nekoj udobnoj fotelji i sa samo-dopunjujućim kazanom s kokicama i istim takvim vrčem pivčuge. A oko mene ništa, svemir... I tako lebdim u fotelji i gledam, cugam i hasam i do jaja mi je.

2. BRATE PRIČAŠ O RAJU A TEMA JE O UMIRANJU OK

3. A, ne! To je sve deo umiranja... Kao telo mi umre odma' a mozgu treba 5 minuta, i tih 5 min mi traju kao večnost i gledam i gledam i onda tek skroz umrem pa u pakao.

Ne bih voleo da umrem na neki šokantan način, tipa padnem sa litice ili tako nešto.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.