Smuvaj autora iznad

1. Zvoni mi na vrata i udji u tu veliku kutiju obavijenu u roze papir! :)

2. Lepo je kad si u mom drustvu! :))

3. ahhh pa znam to :)

4. Sta radis veceras? :))

5. love is in the air :)

6. pretvorio bih se u loptu samo na jednu sekundu da me primi na grudi a posle nek me sutne....

7. Jel' ti ćale bio Grk kad te takvu iskles'o ?

8. Nisam lep kao Bred Pita, nemam guzu kao Mel Gibson, nisam jak kao Stalone, niti sam brz kao Van Dam ali zato lizem kao Lesi. :D

9. Lesi vuci se kući (*mojoj) ;)))

10. MORAO SAM SE VRATITI PO TEBE... JESI LI RAZMISLILA?

11. Dobro sam razmislila dok sam te gledala kako spavas... :)

12. ONDA SI SIGURNO ODLUČILA DA IDEMO, ČIM NISI MOGLA SPAVATI OD UZBUĐENJA...

13. ali meni nije jasno de želiš da me odvedeš?

14. BILO GDJE, SAMO DA IDEŠ SA MNOM... NAJBOLJE U KRAJINU... LOLOLO

15. Dodji ti lepo kod mene u BG :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.