Pitajte Milana Tarota

1. Boli me kuRac sad me više niko neće zafRkavati. Riba Ribi gRize Rep!!!

2. Dušane i Gamby ako želite da Djule zaboravi da govori slovo R, izrecitujte onu moju bajalicu ali unazad.

3. Migane došgo je do nekih mešanja mađija sad ja ne mogu da kažem g

4. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

5. kakva epčina za sve

svima po panadan lo lo

6. Srboljube! Ali imaš tamjan? Ako si ga nabavio, okadi monitor, zapali sveću za Djuleta, izađi napolje, nađi psa i reži: GRRRRRRRRRRR! Ako se ker uplaši, izlečen si.

7. ajig,ajig,ajig,ajibulog,acivajig,aresajig,aramajig
    ajig,ajig,ajig,ajibulog,acivajig,aresajig,aramajig

8. milane ja bih da skinem jednu crnu magiju...to je jedna mala iz kraja, crna, a lepa...magično lepa....pa reci kako..pomagaj...

9. Stratimire, prvo promeni ime. Zamisli ovo: "Ćao, ja sam Stratimir!" Tebi treba neko kul ime, kao npr Stojko.
    Dakle idi sutra u opštinu, promeni ime, a po mogućstvu i prezime (moj savet za prezime: Krivi).

10. Milane, namazao sam se majonezom po licu i lupkam se šerpom po glavi, jesam li spreman za seansu?

11. DUŠANE popuši kugac gazočagao sam se u tebe sad zašto me toliko mgziš šta sam ti zggešio bgate, bgateeeeeeeee

12. TO! ENEGGIJA SE VGATIGA!

13. alo bre milane..kako da menjam ime?...pa će uvredim kuma..al mož to brez da se menja ime..aj molim te, vidi nešto...

14. Bgate mnogo bolje pevaš sa g nego sa rrrrrrrrrrrrrrrrrrr

15. Milane da li je artemije komunistički budista

16. Milane, skini crnu magiju sa mene, a otac Srboljub ima svoju visu instancu, on ima kome da se obrati. Hvala Milane, najbolji si! Sledeci put kad se sretnemo u pekari, imas burek sa sirom od mene, i jogurt od po kile.

17. Otac Srboljub zna najbolje prilike u crkvi! Kako se usuđuješ da sumnjaš u njegove tvrdnje? Oooo grešniče Dušane!

Stratimire, videću ja sa ocem Srboljubom da te opet prekrsti. Bićeš ti moj Krivi Stojko!

18. Hvala Jericho, znaš šta volim. Skinuću ti magiju!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.