Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo kolege, mesto gde mozete da pricate o svemu i svacemu, zezate se. Sta god. Basically, ovo vam je neoficijelni "Kutak za nolajfere 2".
Pa sta cekate. Bacite se na pos'o, i uzivajte.
Ja mislim da je po novim pooštrenim kriterijumima sajta, ova tema zrela za ključ.
Ma jebala vas pravila. Sta se desilo sa starom, dobrom, demokratskom "Vukom" gde je narodu data sloboda?
a sta je sa temom kutak za nolajfere?zakljucana?
Da, nazalost. Evo ovo da popuni prazninu, i zar ne mozemo da imamo temu za "freestyle" zezanje, bre?
Ja na ovom sajtu odmaram od lajfa :)
Da, nazalost. Evo ovo da popuni prazninu, i zar ne mozemo da imamo temu za "freestyle" zezanje, bre?
У играма је била игра "спеРмерска екипа" ако се не варам. Ту је место за то.
definitivno ovo ne bi toliko nicalo da ostoje stare dobre igre u aktivnim, ovako bre mora previse da se klikce, raniji izgled foruma - bolji
ovaj -nolajferski!
ja sam shvatila da zakljucavaju samo teme koje vredjaju nekog ili tako,ne kontam kome je ono moglo da smeta...
Cekaj, 'oces da kazes da mozemo tamo da idemo, i da pisemo sta 'ocemo, a niko nece da se ljuti?
@ cara
Pa mi smo ovde profesionalni nolajferi, tkd...
Ovde samo presveti nolajf vlada.
Ne mržnja.
hahahahha,sad sam video.Kako si lud!
evo ga
Da, lud sam, zato se molim i Bogu, i Presvetloj Lullaby i Svetome Hendrixu.
I takodje sam nolajfer.
Da li je moguće šta moje oči vide?O preslatki spam!!
e moj čo, da nije te temo bilo ja bi bananu pio svaki drugi dan, ovako je to bio do jaja plejs dok je bio u aktivnim...
sada su igre izgubile smisao...
Nova spemerska tema onda?
Ovde?Sada?
Ne brini brate, vraticemo je u zivot. Ja se u slobodno vreme bavim nekromansijom, tako da... IT'S ALIIIIVEEEE!!!
tako se to radi
EFEKATZAMRZNUTOGANANASA