Ovde postavljate pitanja(i odgovarate, naravno) vezana za serije, filmove i bilo sta sto moze da se vidi na TV-u. Pravila su slicna kao i ovde.
Nemojte da spemujete.
Da pocnem sa jednim lakim pitanjem(vezano za Simpsonove):
Arman Tamzarian... gledao sam tu epizodu prije dvije noći :)
Da nastavim sa Simpsonovima.... Šta je karakteristično na Homeru? Tačnije, koji inicijali se nalaze na njegovom tijelu?
MG - Mat Groanining(verovatno se ne pise tako). M je kosa a g je uvo. Nek nastavlja ko hoce.
Evo ja ću :)
U koliko epizoda se Bart ne pojavljuje?
U svakoj se pojavljuje:)
sigurno ima par komada. ne znam ovako a necu da guglam. daj nesto zanimjivije u vezi simpsonovih :)
Ne pojavljuje se u dvije :)
Zašto su žuti? :)
Jer nisu zeleni...:D
Zato sto skice koje je predao nisu bili sredjene, pa su za Tracy Ullman Show prikazali grubo nacrtane.
U koje 2 ?
Zato što je Matt hteo da ljudima privuče pažnju žutom bojom kako ne bi odmah promenili kanal...
Nisu imali odgovarajucu boju? :)
rajkox je pogodio
ne znam u koje dvije, ali je u dvije, pročitao sam nekada, ustvari Vokasi mi je isto to rekao :)
Nisam siguran da je rajko pogodio, mislim da je Rosoneri pogodio ovaj put :) Stvarno nije imao boju, osim žutu i tako je ostalo
Ako mislite da je pogodio, neka nastavi. :) Ili da cekamo SMarka da potvrdi?
Potvrdio, ali za Rosonera :)) Neka nastavi ko god, ako ima pitanje, a ako Rosoneri nije tu :)
Zašto je MG bio prinuđen da Simpsonovima nacrta po 4 prsta, a ne po 3 kako je prvobitno zamislio?
Zbog kineza. Valjda su se bunili.
Jeste...
to nisam znao, zašto su se bunili kinezi? :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Ovde postavljate pitanja(i odgovarate, naravno) vezana za serije, filmove i bilo sta sto moze da se vidi na TV-u.
Pravila su slicna kao i ovde.
Nemojte da spemujete.
Da pocnem sa jednim lakim pitanjem(vezano za Simpsonove):
Arman Tamzarian... gledao sam tu epizodu prije dvije noći :)
Da nastavim sa Simpsonovima.... Šta je karakteristično na Homeru? Tačnije, koji inicijali se nalaze na njegovom tijelu?
MG - Mat Groanining(verovatno se ne pise tako).
M je kosa a g je uvo.
Nek nastavlja ko hoce.
Evo ja ću :)
U koliko epizoda se Bart ne pojavljuje?
U svakoj se pojavljuje:)
sigurno ima par komada.
ne znam ovako a necu da guglam.
daj nesto zanimjivije u vezi simpsonovih :)
Ne pojavljuje se u dvije :)
Zašto su žuti? :)
Jer nisu zeleni...:D
Zato sto skice koje je predao nisu bili sredjene, pa su za Tracy Ullman Show prikazali grubo nacrtane.
U koje 2 ?
Zato što je Matt hteo da ljudima privuče pažnju žutom bojom kako ne bi odmah promenili kanal...
Nisu imali odgovarajucu boju? :)
rajkox je pogodio
ne znam u koje dvije, ali je u dvije, pročitao sam nekada, ustvari Vokasi mi je isto to rekao :)
Nisam siguran da je rajko pogodio, mislim da je Rosoneri pogodio ovaj put :)
Stvarno nije imao boju, osim žutu i tako je ostalo
Ako mislite da je pogodio, neka nastavi. :)
Ili da cekamo SMarka da potvrdi?
Potvrdio, ali za Rosonera :))
Neka nastavi ko god, ako ima pitanje, a ako Rosoneri nije tu :)
Zašto je MG bio prinuđen da Simpsonovima nacrta po 4 prsta, a ne po 3 kako je prvobitno zamislio?
Zbog kineza. Valjda su se bunili.
Jeste...
to nisam znao, zašto su se bunili kinezi? :)