Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma nemoj ti meni lakša, ima nešto i u pedaliranju :)
Ima nešto i u kolima!
Ima, jelkica!
Ima, nasmeja me! Odoh...Kuckamo se ovioh dana. Pozdrav!!!
Konačno, svi odoše, sad ću da pobedim!
Oće, oće... :))
Ja stigla malo :)
Taman na vreme! Cao Jacka! :)
Ćao!
Za šta na vreme?
Sada sam i ja stigla, pa mi nije fazon da budem sama ovde. Kako si Jacka, sta ima? :)
Pa prilično umorno... Ovde se odmaram između obaveza. :)
Šta ti radiš?
U ovo doba nikad nikog nema, svi samo protrče, a ja uveče nemam kad da visim kad su tu svi... :( :))
Loš ti tajming jacka... moraćeš obaveze malo više da podrediš Vukajliji i sve će biti u redu :)
Ma ajte molim vas, jedva sam se posložila i ovako.
Dobro da uopšte imam tajming. :)
Oooo, ne bogohuli, ne odriči se dražesnog virtuelnog zarad prljavog i sramnog stvarnog života :))
Peđa, ti dvaput pobedio i tebi dosta, nema te nešto... :))
Hahaha, eto, i pakao ima da zaradim :))
Ali neću, evo, kao što vidiš, snalazim se na jedvite jade :)
Svi sa vukajlije ce u pakao jacka, ako ti je lakše...Redom po nalozima...
Je l'? Kojim redom? Msm, da znam koliko imam vremena? :)
Od pozadi kreće...Pa ti vidi. Posle mene još će samo 19 da ih ostane...Mi će mo najstrašnijim mukama biti mučeni...Da nas inspirišu da još bolje pišemo...
Ja neću u pakao !!!