Ko posljednji zadnji 80

1. Kad ovo čitam,gušim se od smeha!!!

Cuvam tvoja autorska prava! Da neko nije pipnuo balegu autora Van Goge! :))))

O,majko mila!! :))))))))))))))))))

2. Bez brige... Ne bi ja tu nista diro :)

3. I ja sada jos vise....nisam u stanju ni da otkucam ovo... Probudicu nekog! hahahaha

4. O,kakav dan,kakva noć!!!
    Dođe mi i da se smejem i plačem u isto vreme! :)

5. Sada sam se malo smirila. Oh, kako prija ovo odvaljivanje! I sama rec je tako smesna. :)))

6. A,jes' vala,super je kad se mišići tresu od smeha!! :))
    Ovu stranu moram u bookmarks! :))

7. I za imunitet! Imam inace neku prehladu, ali mislim da mi je sada vec bolje! Gabale konza! :))))

8. Šta sam propustila? :))

9. Terapija natura!Kakva ajur veda,akupunktura i ostale amaterske terapije!
    O'ma leči sinuse,kostobolju... :)))

10. Lecimo se Forget, lecimo... :))

11. I kako ide terapija? :))

12. Pročitaj prošlu i ovu stranu,malo smo se isprosipale Mar i ja :)))

13. :)))))) Vi ste blesave skroz :)))

14. A,eto,sad mi obaveza da Balegu definišem :)))

15. Obavezno :)) A mnogo je smešna reč, ne znam što :))

16. Pala mi na pamet kad sam se setila da sam priču o grejanju nogu pročitala u Selenićevom romanu "Očevi i oci"...davno beše,možda i grešim,ali mi se urezala u sećanje :))
    A ovo za konobara je živa istina :)))

17. Verujem ti da jeste :))

18. I ja kazem, da, da...to bi bio hit! :)))

19. Ala mi se ne spava,a sutra ću(u stvari,danas) ko zombi da bauljam..;)P

20. Ja tako svaki dan bauljam :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.