Ne bih znao. A od čega u kafiću skupljate kilograme? Niste čuli za novi biomed? Ja sedim u kafiću, čkoli, za kompjuterom, bijem se po treningu, i dosta se zajebavam, kad izađemo negde preko noći nikad ne sedim.
Hoću baš po krovovima da blejim...Parkove i stepenice sam praktikovala pre, dok sam imala energije za troje...Sad idem tamo gde mi je najbliže.
Od sladoleda, kafa i toplih čokolada...
Ja ne mogu da skupljam kilograme. Em nisam kolekcionar, imam ih samo sezdesetak na sto osamdeset tri centimentra visine, em sto mi moj tinejdzerski metabolizam ne dozvoljava gojenje. I da, reme, nisi cuo da pivo goji? A 'de ide biomed u pivo, majku mu?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne bih znao. A od čega u kafiću skupljate kilograme? Niste čuli za novi biomed? Ja sedim u kafiću, čkoli, za kompjuterom, bijem se po treningu, i dosta se zajebavam, kad izađemo negde preko noći nikad ne sedim.
Važno da ima negde neki ladan beton da nerviramo lokalne babe
E da sedim po zidićima, napolju, bilo gde, samo kad nije ladno. A ovih dana skijam :) i ne sedim do 4 popodne. :)
Hoću baš po krovovima da blejim...Parkove i stepenice sam praktikovala pre, dok sam imala energije za troje...Sad idem tamo gde mi je najbliže.
Od sladoleda, kafa i toplih čokolada...
Добро нешто и за нас да направе.
Ja ne mogu da skupljam kilograme. Em nisam kolekcionar, imam ih samo sezdesetak na sto osamdeset tri centimentra visine, em sto mi moj tinejdzerski metabolizam ne dozvoljava gojenje. I da, reme, nisi cuo da pivo goji? A 'de ide biomed u pivo, majku mu?
Viđu buržuja....
Romantično.....
Brzo si nešto si posustala....Povuklo društvo a?
Ја седим.
Ja volim da vitlam macem i skidam orkovima glave. To mi je kul.
Tinejdžeri JEBU!
Дрога.
ijaooo
Tinejdžeri JEBU!
Ваистину.
Sjebo sam žicu.Neću da idem...
...kao zecevi.
Ne, nego se spremam za faks, ceo dan sam na nogama i ništa ne jedem, osim što svratim po žužu ili tako nešto...Videćeš kad porasteš kako to ide...
@ maloletna, kao da je bitno, ionako sam mrsav i oblacim se tamno i u vrecaste stvari, pa se i ne vidi.
Облачиш се у џакове? :Д
Ma, ja sam visoka metar i po, i sva se razduševim kada čujem da je neko visok. :D
Цуле,зове те КП на чет.