Tinejdžeri vukajlije

1. Da Co, oblacim se u dzakove, to ti je sad moderno u SveCke... (Ziljavo :P momenat).
    @ maloletna, fino, ulazis sve u sesnaes', najbolja godina tvoga zivota! :D

2. Нервирају ме тинејџери МЕТАЛЦИ

3. Ja sam tinejdžer, ja ne jebem.
    Al' nisam niska :)

4. Videćeš kad porasteš kako to ide...

Ako se ovo odnosilo na mene, ne ove godine gospodnje punim famoznih osamnaest.

5. Ja sam 1.80 m imam 73 kila.... Bavim se sportom i smatram da je pivo zdravo! Rakija za definiciju, pivo za masu!

6. Dzankee, nemo' se sad vredjamo brate!
    @ reme, hvala na savetu, ubacicu tvoj rezim ishrane u moje svakodnevne ninjutsu sesije.

7. И фенсери ме нервирају !

8. 158cm

Ti si žena mog života onda!

9. Dzankee kakvo mišljenje imaš o pankerima?Ili su metalci i pankeri za tebe ista govna...

10. 158 ХАХАХАХАХХАХААХХААХХААХ

ШККККК

11. Ја сам 2.00131 jardi visok.

12. 158 ЈЕБО ТЕ ХАХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХАХАХААХ

13. Fino je to što puniš 18, ali to ne znači ništa.

14. Maloletna, bez uvrede, ali ti i Culle ste k'o stvoreni jedno za drugo.

15. Који сте кепеци.

16. Односно 1830 милиметара.

17. ali ti i Culle ste k'o stvoreni jedno za drugo.

A što?!

Hahahahahahahhahaha, zašto, majke ti

Zato što i ja baš nisam neki jablan :)

18. Јебо те, колко имате година па сте 158 ?

19. Ili su metalci i pankeri za tebe ista govna...

Mogu ja da odgovorim? Mogu ja? Hoću jaaaa

20. Tačna visina, Cule? :DDDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.