Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја сам ове године уписао средњу, је л' тешко? Искрено, највише ме брине биологија, у мојој основној као да је нисмо ни имали па је не знам добро. Је л' није претешко? И стране језике слабо знам. Уписао сам гимназију.
Помозите, молим вас.
Првих дана ми је све мало чудно, нови људи, нова школа и тако. Ваљда ћу се привићи. :/
џаџаџа JESI SMESAN
Природно-математички, не иду ми језици. Из Београда сам. Уписао сам Седму београдску.
Reme trolu, ne moj da sledis samo path of Pazl i WaveRider.
kako vas reme troluje NEVERUEM
KAKAV REME K O JE TO
Ču kako nas Reme troluje, a svi znamo koliko on ima godina i znmo o čemu se radi. Istrolovali smo mi tebe legendico
гдесте
ŽIVI SMO
OJ
ĆAO DRUGARI
CAO
Pozz za tinejdžere i one koji se tako osjećaju. Ja sam momče iz Banja Luke, punoljetan godinama, a ovdje tinejdžer s cijelih 50-ak pluseva. Nadam se da neće pasti kiša minusa da me vrati u djetinjstvo.
pozdrav i tebi, random liče iz Banja Luke
:)
Đeste
deste
Jeste mi dobri?
tinejdzeri,ocete da vam cika ollanik pruzi zabavno vreme hahahhaha
otkad je tema vracena u aktivne,postovi se svodi samo na pozdrave i price o faxevima
smor
ja kad sam bio tinejdzer pricalo se o drogama,silovanju,maltretiranju strebera i sifilisu
Jeste da vise nisam tinejdzer al ono sex droga i hevi metal