Tinejdžeri vukajlije

1. Opet moram da smirujem.Ustvari ne moram.Jebite se momci.Ako vam svađanje preko neta predstavlja zadovoljstvo onda to i radite.Ali ne ovde.Bez uvrede.Obojica ste dobri momci...

2. Sve to kod mene ne bi bilo cudno da cale nije hejter kompjutera i interneta, ali zato otkida na muziku, juce ulazim u sobu a on pojacao Hells Bells i psuje na sav glas jer nume pesme da pusta kak' valja.

3. rnr zatvori ga u ogradicu i pusti muziku.

4. Hmm, porazmislicu o tome. Znam! Hipnostisacu ga muzikom da me finiansira malo bolje.

5. Што би сад попио бананка трајног, ал нећу да га пријављујем :Д

6. Dzanki neko ce vec to da uradi, ili ce neko da primeti. ONI sve vide!

7. Ма неће нико да види, шта ти је.

8. Počnite da pričate nešto interesantno...

9. Ајде ТИНЕЈЏЕРИ

10. Neznam jebote.Jeste li u relejšnšipu, dal ste varili nešto, ko vas nervira.Ustvari zajebite ovo zadnje neće na dobro izać...

11. Шта да зајебемо ?

12. Nebitno.Vidi otjerali ste tinejđerke....

13. Kako god. Odo' ja. U zdravlje.

14. De ćeš jebote.Gurate mi dan sve dublje i dublje u kurac...

15. pa svadja uvek ubija, samo zavisi sta :P

16. Jes vala.
    Nego odakle si odpadniče?

17. svadja utice na impotenciju lololo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.