Tinejdžeri vukajlije

1. Fale nam žeMskinje. Realno. Čim nema bar jedna tema padne na "HRVOJE PROSINEČKI", "USTAŠE" ili na to kako je su Nađ ili Lukić pederi, a Zvezda u buli.
    Značaj žena je ogroman, žalosno je što su ih naši preci stavljali u uniženi položaj. (Više o tome na Jovičićevoj temi muškosti i ženskosti)

2. @menijesamodosadno Kako se zoveš na Face-u? Da te ubacim u listu prijatelja.

I ti Milice...? ;D

Ja sam deaktivirala profil.

Cullova 'kapo' javi se!

3. Ja sam deaktivirala profil.

pametan potez mWa :*

4. Јебо вас фејсбук.

Zašto? Znam i mene nervira, ali postao je deo svakodnevice.

5. " (Više o tome na Jovičićevoj temi muškosti i ženskosti)" kako jebeno loše reklama! :D

6. На фејсу се не зовем КецМене. Нема ме тамо. Довољна ми ова дангуба овде.
    Јебо вас бфмв

7. Ja sam deaktivirala profil.

Moj' čo'ek!

8. pametan potez mWa :

mWa back : Culova 'kapa' me je motivisala.

9. Ja sam deaktivirala profil.

šta nas je :)

10. Moj' čo'ek!

trep, trep

11. (Više o tome na Jovičićevoj temi muškosti i ženskosti)" kako jebeno loše reklama! :D

Što sve shvataš u tako negativnom kontekstu?
    Isto kao onaj Hujo što me napao kad sam linkovao jednu defku, čudna ste neka sorta.

12. ja bi deaktivirao profil, ali necu zbog ljudi na vuki, ima ih svugde

13. Reme, jesi ti predlagao temu 'Svi mi koji smo deaktivirali fejzbuk'? :DDD

14. da :) Zajebavao sam se. Ja okupio jedno tries ljudi sa Vuke i onda ugasio profil. lolololol

15. Fale nam žeMskinje. Realno. Čim nema bar jedna tema padne na "HRVOJE PROSINEČKI", "USTAŠE" ili na to kako je su Nađ ili Lukić pederi, a Zvezda u buli.
    Značaj žena je ogroman, žalosno je što su ih naši preci stavljali u uniženi položaj.

Svaka ti dala!

На фејсу се не зовем КецМене. Нема ме тамо. Довољна ми ова дангуба овде.

Ma ok, ukapirao sam posle onog jebo vas fejzbuk :DDD

16. ma culle mogao si to malo bolje. :D zaebavam se čoeče opusti se. ja bi deaktivro profil, al mi ne da mama.

17. Sad ću da izreklamiram opet svoju kapu zbog koje je Milica izbrisala fejs, da vidim šta Kaname reći
    http://img826.imageshack.us/img826/8968/23821797.png

18. хахаахахаххахаххахаха

19. ma culle mogao si to malo bolje. :D

Znam bre, imao si pederski smajl na kraju :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.