Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pustila bi me da ležim van šatora? Da se smrzavam po ovom minusu dok tvoja leđa greje moj rukav?
Osećam se matoro.
:'(((
:pogođena u srce:
Aj dobro, možeš i ti.
I ja bih da sam punoljetna :D
jebo ga u maju 19 godina, strašno.
Ti bi da je vataš? :DDDDDD
Ja sam lezbejka, u pičku materinu.
Uuu reme, pa ti ćeš još malo da prerasteš ovu temu. XD
Aj dobro, možeš i ti.
: pokunjeno odlazi.
Ja to zovem, "Samo da se zagrejem".
da
Kako volim kad ljudi misle da sam lezbejka. Skoro sam jednog lika na fejzbuku istripovala, pa to je boles' šta me je sve ispitivao :D
Hahahahahh.
Odo' i ja! Laku noć!
Laku noć :)
Laku noć
Kako se oduševih kad viđeh da je prošlo 3. Blago rečeno, najebala sam.
Ja moram da ustajem sutra, mislim trebalo bi da krenem a učim, uhvatio me ovaj Sveti Sava, pa štrajkić, izgubih kontinuitet.
Šta bre da učiš? :) ajd nemoj da si takav čovek, uvek ima vremena za učenje.
Meni je kontinuitet strana riječ što se škole tiče :D
Al' moram početi da učim. Majka je strašno ambiciozna i vjeruje da ja mogu biti odlična pa moram učiti -.-'
A i trebaće mi za upis. Odlučila sam se za faks na koji bih se i dobra upisala i sad odustanem od njega -.-
Jebi ga.