Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ја тренирам баскет, тенис, стони тенис, билијар, пикадо.
Onda i ja treniram pikado.
Ја сам озбиљан.
ma ti si pandan sa mnogo muda :P
Treniro karate i rukomet, treniracu od ponedeljka ponovo rukomet, tj. bar se nadam. :)
Pa Dzanane moramo da se oprobamo jednom u nekoj od ovih disciplina, osim u basketu, tu sam tutuban nevidjeni.
Јебо те пандан у дупе...
Ја сам спортски тип.
ajd kume bidni ozbiljan. Ne mislimo na treniranje po kafančugama, igranje na fizičkom i tako to.
Да да, нико ми не верује......
Ненадјебив сам !
kolko ja vidim svi smo te nadjebali posto svi treniramo nesto a ti nisa :P
Па тренирам 5 спорта, краљу.
ma jok brate, nego pored svih tih čuda, mnogo si mi nešto prisutan na Vukajliji.
A i zašto bi neko povjerovao da treniraš pikado. Stoni tenis i nekako.
Зато што је и то спорт.
Реме, чини ти се.
da da 5 sportova, kad budes trenirao 2 sporta na DAN javi se, ja kad sam to radio nije me bilo kuci, bilo trening skola trening :P
Pa ono, moguće ne znam, jednom sam video da ti je pisalo poslednja aktivnost pre 15 minuta.
Koliko puta nedeljno imaš treninge?
I ja sam na 40 stepeni trenirala po 3 sata svakog dana pa se ne kurčim.
ја тренирам 3 спорта на дан...
извини
Реме: Свеукупно ?
Optadnice, ja sam imao jedno vreme karate pa rukomet, eh to su bili dani, kad ja trcim po sali gimnazije i bijem vazduh sat ipo pa odem da trcim i sutiram na gol jos toliko. A sad imam jedno 15 kila vise nego tad, i umorim se na fizickom. :(
nije da se ja kurcim ko Dzanki ali kad ovako vidim, moram da pokazem malo da nismo mi budale
EDIT: taj rad, samo ja sam tako 3 godine proveo tako, prvo karate i tenis onda kosarka i karate :D