Tinejdžeri vukajlije

1. Ја тренирам баскет, тенис, стони тенис, билијар, пикадо.

2. Onda i ja treniram pikado.

3. Ја сам озбиљан.

4. ma ti si pandan sa mnogo muda :P

5. Šta trenirate ljudi?

Treniro karate i rukomet, treniracu od ponedeljka ponovo rukomet, tj. bar se nadam. :)

Ја тренирам баскет, тенис, стони тенис, билијар, пикадо.

Pa Dzanane moramo da se oprobamo jednom u nekoj od ovih disciplina, osim u basketu, tu sam tutuban nevidjeni.

6. Јебо те пандан у дупе...

Ја сам спортски тип.

7. ajd kume bidni ozbiljan. Ne mislimo na treniranje po kafančugama, igranje na fizičkom i tako to.

8. Да да, нико ми не верује......

Ненадјебив сам !

9. kolko ja vidim svi smo te nadjebali posto svi treniramo nesto a ti nisa :P

10. Па тренирам 5 спорта, краљу.

11. ma jok brate, nego pored svih tih čuda, mnogo si mi nešto prisutan na Vukajliji.

12. Да да, нико ми не верује......

A i zašto bi neko povjerovao da treniraš pikado. Stoni tenis i nekako.

13. Зато што је и то спорт.

Реме, чини ти се.

14. da da 5 sportova, kad budes trenirao 2 sporta na DAN javi se, ja kad sam to radio nije me bilo kuci, bilo trening skola trening :P

15. Pa ono, moguće ne znam, jednom sam video da ti je pisalo poslednja aktivnost pre 15 minuta.

16. Koliko puta nedeljno imaš treninge?

17. I ja sam na 40 stepeni trenirala po 3 sata svakog dana pa se ne kurčim.

18. ја тренирам 3 спорта на дан...

извини

Реме: Свеукупно ?

19. Optadnice, ja sam imao jedno vreme karate pa rukomet, eh to su bili dani, kad ja trcim po sali gimnazije i bijem vazduh sat ipo pa odem da trcim i sutiram na gol jos toliko. A sad imam jedno 15 kila vise nego tad, i umorim se na fizickom. :(

20. nije da se ja kurcim ko Dzanki ali kad ovako vidim, moram da pokazem malo da nismo mi budale

EDIT: taj rad, samo ja sam tako 3 godine proveo tako, prvo karate i tenis onda kosarka i karate :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.