Tinejdžeri vukajlije

1. Aha, ja sam poslao!:D

2. Pismo za maloletnu

Draga Milice,
    Nema dugo, a ja se navikla. Hm, hm. Avaj, puno nam nedostaješ i temom nam duva promaja, praznina se oseća, u svakom kutu naših TFT i CRT ekrana. Srce nam kuca za tebe, nema komentara koji ne odiše setom i tugom za tvojim satima provedenim van Vukajlije. Hladni vetar dugačke zime nam provejava kroz kosti, a tebe nema na temi, da uneseš bar malo nade i sreće u naše uzaludno protraćene sate provedene bez tebe.
    Svi su dobro i svi te puno pozdravljaju, nemoj da se brineš, mastila za pisanje imamo. Doneo Džanki iz Bugarske. Mogla je i Milica iz Italije al' nismo hteli da je cimamo preko mora da je ne pojedu ajkule. Plaši se siroma.
    Želimo ti brz povratak na temu.

EKIPA sa teme Tinejdžeri vukajlije, (liz, liz)

3. cule evo ispravka, pogledaj da li ti se sviđa, pa edituj post.

4. Al' svi fino sročite :D i stavite MWA :D

Mogla je i Milica iz Italije al' nismo hteli da je cimamo preko mora da je ne pojedu ajkule. Plaši se siroma.

Ahahaha evo ti MWA za ovo :D

5. Draga Milice,
    Nema dugo, a ja se navikla. Hm, hm. Avaj, puno nam nedostaješ i temom nam duva promaja, praznina se oseća, u svakom kutu naših TFT i CRT ekrana. Srce nam kuca za tebe, nema komentara koji ne odiše setom i tugom za tvojim satima provedenim van Vukajlije. Hladni vetar, dugačke zime nam provejava kroz kosti, a tebe nema na temi, da uneseš bar malo nade i sreće u naše uzaludno protraćene sate provedene bez tebe.
    Svi su dobro i svi te puno pozdravljaju, nemoj da se brineš, mastila za pisanje imamo. Doneo Džanki iz Bugarske. Mogla je i Milica iz Italije al' nismo hteli da je cimamo preko mora da je ne pojedu ajkule. Plaši se siroma.
    Želimo ti brz povratak na temu.

EKIPA sa teme Tinejdžeri vukajlije, (liz, liz)

Reme ima skrivene namere izgleda, uneo je više emocija.

6. Хахахахахха

7. aj saljite i nekom drugom

8. Nije bitno, važno je da je srž, suština, bit, esencija, fundament, osnov, koren bude isti!:)

9. ljolj, svi šaljemo pvt. Svako nek doda nešto, pa da joj pošaljemo lep tekst.

10. Ja sam dod'o

O'š daš?!

11. ma ja poslao kaki je bio vec

12. u koji deo posta da dodam to, ajd edituj ceo post.
    I da stavimo ono
    JA JEBEM, CULE ARČI, DŽANKI TASLAČI.....

13. Dajte još nekog člana

14. Culova kapa motiviše!

15. Ajd cule edituj sve, da znamo šta da šaljemo.

16. Ma nema veze ja sam šibnuo onako kako sam napisao prvi put, samo sam se izvinio što pismo nije više dikensovski skockano. Ajde šaljite i bez ARČENJA MOLIM!

17. Poslato. Oćemo još nekom da šaljemo nešto?

18. Aj da spamujemo sajt i da nas sve banuju lolol

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.