Tinejdžeri vukajlije

1. lololoolol možemo da nastavimo, ode mi žena :) :P

2. Ihhhhhhhhhhhh, sad ću d'idem i ja. :D

Otkad si ti oženjen? :P :D

3. odavno, ti nisi bila tu kad je bila svadba, inače bi ti bila kuma.

4. Njah, šta sve propuštam, još neće ostati nijedan slobodan Vukajlijaš za mene. :D

5. Maloletna, prepuštam ti ga.
    Reme, toliko te volim da te dajem drugoj ženi jer znam da nju voliš više.
    AH! SAMOUBOJSTVO!

6. neeee, BOOOO TO NIJE BILA LJUBAV, SAMO 'FLERT'. TI I JA SMO IZNAD OVIH TELESNIH POTREBAAAAA, KAO MILAN I MAGI, DUŠO MOJAAAAA!

7. Čemu ovde ovi šekspirovski raspleti?

8. Tome što više nema slobodnih zainteresovanih Vukajlijaša. :D

9. :umrla:
    Cule, mogu da ti padnem na grudi?

10. Reme, vidim da ću ovde pored tebe biti samo Merkucio. Tako da odo.

11. kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jooooooooooooooooooooooooooooooj tugoooooooooooooooooooooooooo mojaaaaaaaaaaaaaaaaaa joooooooooooooooooooooooooj ljubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jedinaaaaaaaaaaaaa. zaštoooooooooooooooooooo? zaštooooooooooooooo ne jaaaaaaaaaaa? zašto onaaaaaaaa?
    :'(

12. Naravno draga Bo sem ako se nisi samoupucavala ili samorezovala vene, ne želim da prljam pidžamu.

13. Nisam, čak se i ne šminkam. Obećavam da neću slinaviti i kijati po tvojoj pidžamici. Mogu li sada da je dotaknem? Da li je to mekoća kašmira?

14. : njuši pidžamu

Jok, Biljana. Al' prana je pre nedelju dana, jer znaš, ja u čistoj postelji samo spavam.

15. Biljana?!
    Ja ne spavam, jer sam, jel, mrtva, tako da ću da bdim nad tobom
    +

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.