Tinejdžeri vukajlije

1. Zar ti nisi umrla?! O Bože zašto?! Neeeeeeeeeee.... Suze mi teku niz obraze? Ja sam je voleoooooo beskrajnooo čistooooo, takoreći baršunastoooooo! Plačem ti u krilu Boooooo! Ne mogu da živiiiiiim bez tebeeeeeee!

:uzima dva vinjaka, jedan deprozepan na svaka 3 sata:

2. A ti maloletnu ne smeš jer je maloletna.

3. Više zato što je živa, punoletnost i maloletnost su stvari administrativne prirode, a ja kao kvazipravnik za administraciju ne marim.

4. Ja bi iskreno imao odnose sa ženom koja je kraljica
    United Kingdom, Canada, Australia, New Zealand, Jamaica, Barbados, the Bahamas, Grenada, Papua New Guinea, the Solomon Islands, Tuvalu, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Belize, Antigua and Barbuda, and Saint Kitts and Nevis
    I još je na čelu anglikanske crkve.

5. I još je polumrtva.

6. Pipkaš ono što više ne funkcioniše.

7. Bolesnici jedni dražesni. :D

8. Kraljice, sda sam stavio ruku na Vašu kraljevsku pičku.
    Oh, Culle dečače, to je dražesno. Pričaj mi još!

9. Ne seri reme da bi spavao kraljicu britanskog komonvelta i vrhovnog poglavara anglikanske crkve!
    Ajde da nećeš da spavaš Hilari Klinton ili Angelu Merkel, ali Elizabetu Drugu, jer znaš bre ti čije je sve ruka pipala njena ruka i ako ona tim rukama pipne tvoj ponos to će te posredno dovesti u vezo sa svetskom elitom dvadeset i dvadeset prvog veka. Možeš da pričaš da ti ga je Obama čačkao preko Elizabete.

10. Ahahahahahahahhahahahahahahahahhaahah culle kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ahahahhahahahahahahahahahahahahahahah

11. Uzmeš joj sisu i navijaš na oklagiju.

12. Oh, Culle dečače, to je dražesno. Pričaj mi još!

Nema tu puno da se priče, samo grami i grami lubrikanata.
    Treba ta sahara ipak da se podmaže.

13. Zašto ne shvatam ovaj užasavajući razgovor? :D

Ništa deco, znam ja da ste nezdravi...idem da spavam. :D

14. U suštini jebati kraljicu je lako.
    Dođeš lepo do Bakingemske palate, prođeš one klipane (oni ionako ne smeju da se pomere), pozvoniš, dobar dan, dobar dan, je l' tu kraljica? Jeste, eno je mazi antistres mačku. Ja sam došao da donesem malo kišice u njenu Gobi pustinju. Naravno uđite. Elizabeta, on je stigao! Elizabeta pušta mačku, uzima štap, namešta kuk, zadiže suknju, vadiš lubrikant, podmazuješ, pipkaš šlogirane prste leve ruke da bi se napalio, i krećeš. U suštini pičkin dim!
    Ajde Miškovića opali pored onog njegovog silnog obezbeđenja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.