lololo ti retko piješ, ja se nisam napio dugo, mada sam pio. :) ljolj, poslednji put sam u ponedeljak tuko pivčugu sa društvom, a pre toga sa Vukajlijašima na okupljanju. Mada ne mož se napiješ tako lako. :)
Ja pijem retko u picku materinu.
Volim ali ove moje sise od ortaka nece da odu ovako bez povoda da se zapiju, samo kad je rodjendan nekome, ngodina, bir fest...
znam, al još ništa ne znam, ne znam ni kad mi je prijemni tačno, ni kad ću na more. Nešto štekam pare ove godine. Planiram jedno dva puta da idem u Grčku na letovanje, a posle u Italiju. lololo tako da ništa ne znam. A pitanje da li ću i za to imati kinte. Će vidimo. :)
Е
nada reme nada :)
kil d Nada :)
reme nada znači da nema ništa :P
Umrla baba Nada.Ona što je imala 120 godina.
a ovih par strana unazad sve matori perverznjaci, moje saučešće za baba Nadu :(
alguien puede ver la definición?
Znam šta znači nada bgate.
kako mi se pije nesto
zadnji put se za novu godinu napio
lololo ti retko piješ, ja se nisam napio dugo, mada sam pio. :) ljolj, poslednji put sam u ponedeljak tuko pivčugu sa društvom, a pre toga sa Vukajlijašima na okupljanju. Mada ne mož se napiješ tako lako. :)
Ja se nemerem napiti,nego samo ušljiviti.Ostalo na mene nema efekta.
Ja pijem retko u picku materinu.
Volim ali ove moje sise od ortaka nece da odu ovako bez povoda da se zapiju, samo kad je rodjendan nekome, ngodina, bir fest...
mora da nadjem neko alkoholno drustvo
Ma kakvo pijanstvo, meni najlepše onako pripit da budem, tad mi skroz do jaja.
Koje si ti godište ros?
94
je li bre jer ide neko od vas tinejdzera na ws i dzudase?
ne znam, videću, sve zavisi od finansijske situacije. :)
http://www.youtube.com/watch?v=qhYLz63csS0
ma nisu mnogo karte, mislim nije da su dzabe ali sam ocekivao skuplje.
3500 za fan pit
znam, al još ništa ne znam, ne znam ni kad mi je prijemni tačno, ni kad ću na more. Nešto štekam pare ove godine. Planiram jedno dva puta da idem u Grčku na letovanje, a posle u Italiju. lololo tako da ništa ne znam. A pitanje da li ću i za to imati kinte. Će vidimo. :)
kakav prijemni?
ti si godinu dana stariji od mene znaci sad si treca.