Tinejdžeri vukajlije

1. jok ja sam dve godine stariji od tebe, znači maturant.

2. ti si koliko sam shvatio 93.

3. loše si shvatio, u maju punim 19. devedesdrugo sam, Cule je 93

4. zar nisi ti pricao da imas 17?
    ma moguce da sam te pomesao sa culetom.
    aj odo ja.

5. ajd pali, nisam ja pričao, pomešao si me, mator sam ja. :)

6. alo ljudi ima li koga?

7. Ajde što ste takve mrcine?

8. Одо у школе

9. Idi slobodno.
    Ja na pola sata,al mi srpkinja na bolovanju,pa danas tek u 15:20 u školu.

10. ja idem tek za sat vremena, na 5 časova -,-

11. Рос, иде се на Присте и Снејк. :))) С обзиром на то ко долази, није скупо, а и до јула би свако нормалан пет пута могао да скупи паре. Ипак је ово Србија, тако да је срећа у несрећи да се карте неће одмах разграбити.

12. Ste živi tinejđeri?

13. Ja sam se konačno sastavila s netom kako treba i sad mi ga niko neće uzeti lolol I mogu opet da nolajferišem do mile volje ^_^

14. Lepo. :) Ja kontam da ću morati početi učiti kad krenem u školu, neću opet da se jebavam sa popravnim.

15. Meni nikad nije bilo jasno postojanje popravnih. Dođeš tamo i puste svakog da prođe. Samo ti unište ljeto jer se nerviraš. Mogu ti i poslednji dan škole dati 2 i svi zadovoljni.
    A ja ako na tromesečje ne dobijem 2 iz istorije rekao je da će me ostaviti na polaganje -.-
    I još majka koja očekuje da se ubijem od učenja da bih popravila prosjek radi upisa.

16. Ja ne znam iz kojeg predmeta imam više od dva. Nit' imam sveske, nit' knjige, a na časovima spavam u zadnjoj klupi uvek. Il' nisam na času... Il' me izbace... Kojekude...

Edit: Imam 5 iz engleskog. :D

17. Ja sam do prekjuče pisala na papirima, pola pogubila pa natjerah sebe da to prepišem. A da ima ikakve koristi pa ajde.
    I mislim da je i meni 5 iz engleskog jedina normalna petica jer su ostale nekolike fizičko, izborni predmenti i tako to :D