Hvala.Malo podrške znači mnogo.I jesi li primljen u tu školu roka?
Potpisujem. U Nikšiću nema 2-3 dobra bubnjara i onda ih svaki bend 'pozajmljuje' jer nema ko da im svira. Organizujemo neko sranje od svirke u školi i u sva tri benda svira isti bubnjar.
Zato vježbaj maj darling :D
I da, zdra'o tinejđeri.
Jebete li što? :dolazi u Laki stilu: lololo
Da, zapravo svi su. :) ali ono, variraju umeća. Svi kažu da smo buraz i ja razbili, al' bilo je grešaka! Kao planiraju organizatori da se prema umeću i muzičkim ukusima osnuju bendovi. Ja kontam, biće deset bendova, a svi će imati istog bubnjara i basistu! Baš bezveze...
ooooooooj ćao...
Jes' ti novi?
Zdravo novajlijo na temi...
Aj lov ju tu...
Ti će krvavih jagodica na prstima dolazit na svirke.Mada kul je to bendovi i to.Baš kul.Znaš uvjek mora biti grešaka...
relativno, al sad ja sam madafaka sit, ali ovo je profil moga druga koji koristim danas jer sam banovan na 24h ;)
I ja imam jedan profil druga ;)
jebomamu ala pišete eseje :)
Počeli smo kao Jovičić. :)
ali ovaj je stvarno profil druga... ne zezam se...
nije dupli... on koristi isti username i pass za 90% sajtova pa... ko da je teško...
Naša ljubav cvjeta pa bismo ubrzo trebali napraviti cyber vjenčanje. Može na ovoj temi, mislim tu se i rodila ljubav.
A to s' ti, madafaka. Samo ti uživaj, vidiš kako je živnula tema.
Taj rad Milice.Može.Samo kuma da nađem...
:) ma znam... Ja sam mom drugu napravio profil, tako da mu znam i šifru, al' ne idem. Išao bih kad bi me banovali. On je ionako neaktivan na sajtu.
nego kako si ti jocko sunce mu...
nismo se dugo čuli... ;)
Treba nam i kuma i matičar. No kumu nije teško naći s obzirom da je navala žena ođe.
Super. Danas imao praksu u agenciji Putnik. Držali me 3 sata, potpisali papir i cele nedelje sam slobodan, jeeee :D Kako kod tebe, madafaka?
ne pitaj, u ponedeljak kontrolni 70 strana...
cele nedelje jebade neko, sad i u HaxBall-u rasulo...
čeka mene Branko... ;)
Milice pa imaš Pametnicu...
Даће курац мој ..