Kul. Ja bio na nekoj audiciji za školu roka, opičio sam sa bratom nešto na gitarama, super bilo. Elem, došla dva bubnjara. Od toga obojica klinci peti, šesti razred. Još jedan svirao klavijature... Većina peva ili svira gitaru. Bio čak jedan basista. Da sumiram - samo nastavi sa bubnjevima, šta god ti ćale, prijatelji ili bilo ko kaže. Mnogo ih je malo i potrebniji su nego ikad. Mada to već znaš :)
Hvala.Malo podrške znači mnogo.I jesi li primljen u tu školu roka?
Da sumiram - samo nastavi sa bubnjevima, šta god ti ćale, prijatelji ili bilo ko kaže. Mnogo ih je malo i potrebniji su nego ikad.
Potpisujem. U Nikšiću nema 2-3 dobra bubnjara i onda ih svaki bend 'pozajmljuje' jer nema ko da im svira. Organizujemo neko sranje od svirke u školi i u sva tri benda svira isti bubnjar.
Zato vježbaj maj darling :D
I da, zdra'o tinejđeri.
Jebete li što? :dolazi u Laki stilu: lololo
Da, zapravo svi su. :) ali ono, variraju umeća. Svi kažu da smo buraz i ja razbili, al' bilo je grešaka! Kao planiraju organizatori da se prema umeću i muzičkim ukusima osnuju bendovi. Ja kontam, biće deset bendova, a svi će imati istog bubnjara i basistu! Baš bezveze...
Da, zapravo svi su. :) ali ono, variraju umeća. Svi kažu da smo buraz i ja razbili, al' bilo je grešaka! Kao planiraju organizatori da se prema umeću i muzičkim ukusima osnuju bendovi. Ja kontam, biće deset bendova, a svi će imati istog bubnjara i basistu! Baš bezveze...
Ti će krvavih jagodica na prstima dolazit na svirke.Mada kul je to bendovi i to.Baš kul.Znaš uvjek mora biti grešaka...
Даће курац мој ..
Hvala.Malo podrške znači mnogo.I jesi li primljen u tu školu roka?
Potpisujem. U Nikšiću nema 2-3 dobra bubnjara i onda ih svaki bend 'pozajmljuje' jer nema ko da im svira. Organizujemo neko sranje od svirke u školi i u sva tri benda svira isti bubnjar.
Zato vježbaj maj darling :D
I da, zdra'o tinejđeri.
Jebete li što? :dolazi u Laki stilu: lololo
ooooooooj ćao...
ooooooooj ćao...
Jes' ti novi?
Zdravo novajlijo na temi...
Aj lov ju tu...
Ti će krvavih jagodica na prstima dolazit na svirke.Mada kul je to bendovi i to.Baš kul.Znaš uvjek mora biti grešaka...
relativno, al sad ja sam madafaka sit, ali ovo je profil moga druga koji koristim danas jer sam banovan na 24h ;)
I ja imam jedan profil druga ;)
jebomamu ala pišete eseje :)
Počeli smo kao Jovičić. :)
ali ovaj je stvarno profil druga... ne zezam se...
nije dupli... on koristi isti username i pass za 90% sajtova pa... ko da je teško...
Naša ljubav cvjeta pa bismo ubrzo trebali napraviti cyber vjenčanje. Može na ovoj temi, mislim tu se i rodila ljubav.
A to s' ti, madafaka. Samo ti uživaj, vidiš kako je živnula tema.
Taj rad Milice.Može.Samo kuma da nađem...
:) ma znam... Ja sam mom drugu napravio profil, tako da mu znam i šifru, al' ne idem. Išao bih kad bi me banovali. On je ionako neaktivan na sajtu.
nego kako si ti jocko sunce mu...
nismo se dugo čuli... ;)
Treba nam i kuma i matičar. No kumu nije teško naći s obzirom da je navala žena ođe.
Super. Danas imao praksu u agenciji Putnik. Držali me 3 sata, potpisali papir i cele nedelje sam slobodan, jeeee :D Kako kod tebe, madafaka?
ne pitaj, u ponedeljak kontrolni 70 strana...
cele nedelje jebade neko, sad i u HaxBall-u rasulo...
čeka mene Branko... ;)
Milice pa imaš Pametnicu...