Tinejdžeri vukajlije

1. Starci mi ne daju na koncert "Osvajača".Pih...

2. E'o me, malo navratio da oživim što je mrtvo... Greota, Cenotaph... Probaj da ih nabediš.

3. Ne znaš ti mog ćaleta, dete mu jebem nedokazno...

4. Oo, to kao ziva tema? :)

5. Mene su moji puštali, ali nisam imao sa kim da idem... Sad sve manje idem na svirke, možda ću ići na Keltse sa bratom kad budu bili.

Jel te zbog kinte ne pušta ili...?

6. Oo, to kao ziva tema? :)

Biće.

:)

7. da? :D
    Onda mi moramo da je ozivimo :)

8. Ja bih dao ruku da odem na Kelte.I nije zbog kinte.Samofinansiranje je u pitanju.Ne da mi da idem jer sam bježao iz škole da bih išao na probe...

9. Glavna tema nam je oživljavanje teme :) hehe...

10. vidi odma pedofilčine navalile :)

11. Ко је педофилчина ?

12. vidi odma pedofilčine navalile :)

Ovo nema veze sa mnom, tako?

13. jedan se upecao ajmo dalje xD

14. Cenotaph, to probe za bubnjeve što sviraš ili?

15. Ma da. Neki stariji momci sviraju i ja dođem onako na probe jer nemaju bubnjara...

16. Тотално си модерна ......

Неко да вас питам нешто.

Тинејђери . јебете ли што?

17. Kul. Ja bio na nekoj audiciji za školu roka, opičio sam sa bratom nešto na gitarama, super bilo. Elem, došla dva bubnjara. Od toga obojica klinci peti, šesti razred. Još jedan svirao klavijature... Većina peva ili svira gitaru. Bio čak jedan basista. Da sumiram - samo nastavi sa bubnjevima, šta god ti ćale, prijatelji ili bilo ko kaže. Mnogo ih je malo i potrebniji su nego ikad. Mada to već znaš :)

18. Ја апсинтирам већ....

19. Valjda ce ga dati Herta.
    Ima jos 15 minuta.
    Dace kurac.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.