Tinejdžeri vukajlije

1. Daj maj darling. Aj min baj.

2. Zašto uvek banem kad je tema u R.I.P. modu?! -.- :D

3. Hahah, cast mi je..
    Samo ne trazite da odresim kesu :P :D
    Nastavnik je citao onu moju bolesnu tvorevinu (postavila sam na fejs :D mWa) i rekao mi je: "Imas nekih elemenata, al' koji je crnjak".. Haha koji lik.. Obozavam ga.. :D

4. To onaj novi što si pominjala, tako nešto? :DD
    Mene škola smori -.-
    Odoh da završim neki rad iz tehničkog, eto me brzo.

5. Evo ja kao osnivač ove teme,vas zvanično proglašavam mužem i ženom.
    Sad dajte pare.

6. Ne damo pare!
    Al' ti budi matičar pa ti možda i damo za kafu.

Reme, ti se to odrekao tinejđera?
    Nema te sto godina na ovoj temi.

Sad shvatam zašto sam oduvijek voljela tehničko. Al' jebem li ga, kičma mi otpade.

7. Pa ja se i prijavljujem da budem matičar.Ja ovde obavljam sve administrativne dužnosti.
    Samo što se matičar plaća.
    Posle ću naravno da probam da vas posvađam,ali ne brinite,ne iz lične pobude,nego da bi uzeo pare za razvod.

8. Ccc... Ljubav cvjeta, ništa nas neće rastaviti pa ni ti lolollolool
    Platićemo ti, Hujo, al' samo kafu.
    Takva su vremena, a mi mladi bračni par, nezaposleni oboje.

9. Naravno,ovde vlada kineski sistem:
    -Prvo dete:Obavezna osnovna škola,posle nek radi šta oće.
    -Drugo dete:Osnovna škola uz nadoknadu,zabranjen rad u inostranstvu.
    -Treće dete:Pravo u rudnik.

AUUUUU koji sam ja nolajfer.Al' šta da se radi kad mi je dosadno,a gadno je napolju.

10. Svi smo mi gomila nolajfera lolol
    Ođe snijeg pada, ne živi mi se. U nedjelju bilo pretoplo a juče snijeg. Crkoh od ovakvih promjena temperature.

A pušti đecu, još smo mladi lololo

11. Da ne bude posle:NIJE NAM REKAO kad mali ostane zatrpan u rudniku.Preventiva.
    Ovde drugi dan kako pada sneg,a ja julsko dete,ne mogu da ga smislim.

12. Ma ođe kod nas rudari kad štrajkuju zatvore se u rudnik, pa ko jebe malog lololo

Ja volim da gledam snijeg. S prozora. Al' me smaraaaaaa nenormalno. Još hladno a ja nešto bolesna pa moram da se nabundam a to me tako nervira. Hoću ljetoooooooooo

13. Hoću ljetoooooooooo

Aminujem ovo.
    Ma i proleće da odđe,samo da mogu malo napolje da izađem,bajs da provozam,a k'o sad da čekam tramvaj do škole zbog jedne stanice.

14. Prihvatam i proljeće samo nek je sunčano. I sad u sred februara kad su bili ovi topliji dani nisam se žalila. Želim Sunce i ništa više ^_^
    Najozbiljnije, osjećam se depresivno zbog ovakvog vremena.

15. Reme,ti's dugo ovde,reci,jel se računa u kao hejtovanje ako sam nekom dao 3 minusa,da bih ga prestigao na rang listi,i to sam pritom birao defke koje stvarno jesu za minus??

16. ne računa se. Ali svejedno to nije ok.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.