• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
lolololololol
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala 'unutra'… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
lolololol
• Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, da li sam normalna?
lolo
Meni ne dozvoljavaju da nolajferišem.
Odoh u grad po ovakvom jebenom vremenu. Pi, kako se raspada.
:zamišlja sunčane dane i pred oči joj se stvara slika iz jagodinskog akva parka:
Zdravo.
РАКИЈА ЈЕ КЕВА, ОВА АМЕРИЧКА СРАЊА СУ ЗА ШМИНКЕРЕ И ДУКАТЛИЈЕ
Hahahhahahahhahaahahahahahaaa
Pazi ovih izvala. Kad sam bila na kampovanju ljetos Ok! nam je bio neizostavan, umirali smo zbog ovih izjava.
http://www.facebook.com/pages/Biseri-iz-OK-%C4%8Dasopisa/126522997374210
Koja odvojena varijanta koj kurac? Normalnu devojku tinejdžerku? Klinački dani? Odvući u krevet????
Pa kad ćeš ako ne sada???
Rakija,ali i vinjak.
A smirnof nije američki nesrećo,smirnof je ruski.
EDIT:Buxno ja kažem da ne mogu nijednu treznu da odvedem u krevet.Što zbog mentaliteta njihovog,što zbog fizičkog opisa moga tela.
• Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?
lolololololol
• Samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala 'unutra'… Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu…
lolololol
• Uvijek kad se tuširam okrenem tuš prema sebi i to mi jako paše, da li sam normalna?
lolo
Odoh da jedem. Zbogom deco.
Eto me brzo.
Јебеш смирноф, РАКИЈА КРУШЕВАЧКА !
Slankamenačka!
Eh da mi je kuća pored Rubina i da tamo radim...
Хахаххаха...мој деда ми доноси изјутра РАКИЈУ КРУШЕВАЧКУ ДА СЕ РАСАНИМ ЛОЛ
Meni deda donosi slankamenačku da zaspim TOUCHE!!
РУБИН !
Džanki,sad počeh da čitam tvoje definicije,i moram da priznam,dobar si!
Meni ne dozvoljavaju da nolajferišem.
Odoh u grad po ovakvom jebenom vremenu. Pi, kako se raspada.
:zamišlja sunčane dane i pred oči joj se stvara slika iz jagodinskog akva parka:
Zdravo.
Хвала...Хујо...
Од сад дефинишем само сленг неко време !
Neka je isla sa tobom.Aj ćao.
vid što se probudila nacionalna svest međ tinejdžerima. Lololo. SAMO RAKIJA!
ЈА СЛЕНГУЈЕМ !
E ja slengujem još više!
A reme,ja sam na rakiji od malih nogu.
Zdra'o!