Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zdra'o i tebi.
О
Ohoho :)
Дес
Evo smorio se... Bio na vožnji danas, umalo da zgazim neku likušu, kad ne gleda 'de ide.
JOCKO GAZI!!!1
Sledeći put kad budeš gazio, zovi da je jebemo dok je vruća. lololo
Ehehe, nema frke :) Čeka kao da pređe, premišlja se, neznam dal' da stanem ili da krenem... 'Bem ti vožnju, neću završiti dok nekog ne zgazim!
boli te kurac, instruktor odgovara. lolololo
Gazi bolan!
Mene danas umalo ne kamenovaše kad sam na sred časa viknula "Smrt ženama!"
Odma' me osuđuju a ja sam jednostavno morala. Drugarica isprovocirala druga i meni došlo.
Posle sam se izvukla kad sam rekla "Smrt ženama, Sloboda Mićalović".
Jesmo l' živi? lololo
zivi
kolko me danas ceo dan nervira jedan lik
doslo mi kroz prozor da ga bacim
niko me nikad nije toliko iznervirao, osim clanova porodice lolo
malo govno
ne samo zado sto mi ide na kurac, ali bas je onako odvratna licemerna osoba
Izdefiniši ga Roso...
Ja bih voljela da sam muško da jednog lika premlatim. A nije isključeno da ću mu uskoro razbit' stolicu od glavu.
Takve ljude ne možeš da iskuliraš, samo te nerviraju više i više.
Milice jel' ti misliš da sam ja nasilan? Mislio sam da ga stvarno izdefiniše da napiše neku ogorčenku o tom tipu ljudi lolololo
sad mi puko jedan tiket
al imam jos2 u igri
juce sam dobio prvi put posle dugo vremena
lololol Znam na šta si mislio nego mi pade na pamet šta bih ja uradila s ovim drugim idiotom lolol
to meni nekako strano
ja ne znam sta bih radio da neka pocne da me udara
da joj vratim-ne ide
da joj ne vratim-ne ide
Ćao, dražesna dečice...o čemu vi to?
Meni je pičkasto kad vidim muškarca da bije ženu. Juče je jedna drugarica 'slučajno' ošamarila druga i on je bio ispizdio ali ni za šta nije htio da joj vrati. I još ga je posle nešto nervirala i on lupi šakom vrata i raskrvari ruku ali ipak se uzdržao da je ne udari.
Dok ovaj lik kojeg ja želim da ugazim, ali ono baš, je jednom prilikom gađao drugaricu torbom i cijeli dan se žalio jer je promašio. Budala uči sa mnom i stalno ženske provocira, svašta nam govori i prijeti kako će nas izbiti. I meni fino dojadi i često ga pošaljem u pm zbog takvih stvari ali je veći od mene inače bi ga izmlatila davno.
Inače, jednom prilikom kad smo posle časova išli na utakcmicu bilo je nas 5-6 đevojaka a iza njih 2-3 i on je nas iz čista mira nazvao kurvama. I zar ne zaslužuje da ga neko oleši od batina? Zaslužuje.
Edit:
Maloletnaaaaaaaaaaaaaaaa!
O čemu god 'oćeš :D