Vidi, tema je kao živa.Ajd malo da visim ovde pa da idem...
Neka s' ti, ođe su dobrodošli i svi tinejđeri duhom. lololol
Zato treba prvo da skloniš te stvari pa onda da visiš na komp, ne može se sve odjednom. lolol
Edit Cenooooo :maše:
Kako si dokon, jebote. :) Recimo da jesi.
Не реме, већ нису ставили добре држаче са стране, ту улази. А џабе сад, још увек нису очистили снег, а има једно 15 цм овде испред.
Jebiga zajebah se, moram odma da idem.Zaboravite da sam išta napisao... Milice MWA...
Ćao, Ceno. MWA
Pozdrav, braćo (i sestre :)) adolescenti! Šta se priča, mrzi me da motam unazad... :P
O Nikolinim prozorima lololo
A, vidi stv... Aj' ćao zdravo! xD Jeeebote, al' je vama dosadno... :)
Jeste, ali je Nikoli hladno.
А шта вас боли уво за то?
Džoni, brate, š'a reći, e... Upgrade-uj prozore!
Zna neko šta da koristim da bih kačio slike ovde, neki program... Koristio sam imageshack ali traži mi sign up... Šta vi koristite?
Не мораш сигн уп, имаш да погледаш слику без тога, на левој страни ти то стоји. :)
Ali ne mogu da c/p direktan link, kao ranije, traži registraciju... Ranije samo ovde nakopiram direktan link.
http://tinypic.com/ Možeš ođe. Ne traži ti sign up ali kad staviš sliku onda je ne možeš izbrisati.
Hvala Milice :) Uspelo je.
Drago mi je. I drugi put :)
Милица нолајфер. :)
Nolajfer sam jer umijem da postavim sliku na sajt koji nije imageshack? Prelijepo. Nolajfer sam zbog drugih stvari.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Vidi, tema je kao živa.Ajd malo da visim ovde pa da idem...
Pa blejim ovde :)
Neka s' ti, ođe su dobrodošli i svi tinejđeri duhom. lololol
Zato treba prvo da skloniš te stvari pa onda da visiš na komp, ne može se sve odjednom. lolol
Edit
Cenooooo :maše:
Kako si dokon, jebote. :)
Recimo da jesi.
Не реме, већ нису ставили добре држаче са стране, ту улази. А џабе сад, још увек нису очистили снег, а има једно 15 цм овде испред.
Jebiga zajebah se, moram odma da idem.Zaboravite da sam išta napisao...
Milice MWA...
Ćao, Ceno. MWA
Pozdrav, braćo (i sestre :)) adolescenti!
Šta se priča, mrzi me da motam unazad... :P
O Nikolinim prozorima lololo
A, vidi stv... Aj' ćao zdravo! xD
Jeeebote, al' je vama dosadno... :)
Jeste, ali je Nikoli hladno.
А шта вас боли уво за то?
Džoni, brate, š'a reći, e... Upgrade-uj prozore!
Zna neko šta da koristim da bih kačio slike ovde, neki program... Koristio sam imageshack ali traži mi sign up... Šta vi koristite?
Не мораш сигн уп, имаш да погледаш слику без тога, на левој страни ти то стоји. :)
Ali ne mogu da c/p direktan link, kao ranije, traži registraciju... Ranije samo ovde nakopiram direktan link.
http://tinypic.com/
Možeš ođe. Ne traži ti sign up ali kad staviš sliku onda je ne možeš izbrisati.
Hvala Milice :) Uspelo je.
Drago mi je. I drugi put :)
Милица нолајфер. :)
Nolajfer sam jer umijem da postavim sliku na sajt koji nije imageshack? Prelijepo.
Nolajfer sam zbog drugih stvari.