Tinejdžeri vukajlije

1. Нисам рекао због тога, него колико си на форуму. :)

2. Мада ни ја нисам ништа бољи. :)

3. Živi li ste?
    Trenutak slobode,moji nisu tu.
    I ja naravno doš'o vamo da nolajferišem.

4. Ја сум ту. :)

5. Ti će mene,džono,ladno da prestigneš na rand listi,kako's krenuo da se širiš.

6. Мени је циљ да уђем међу првих 1000 и онда ћу да дефинишем кад ми буде ћеф. :)

7. Meni je bio ćef da uđem u prvih hiljadu,ali iz drugog razloga.
    Sad sam valjda dovoljno kredibilan da hejtujem po novim definicijama.

8. Ма ја само кад видим ретардиране дефке одма лупам минус, иначе не радим то. :)

9. Kakve autorske rasprave. Ja sad kad pročitam defku ja lupim minus.

10. Ih, ne zaslužuju sve majnus. Al sad ima svakakvih...

11. 9 od 10 zaslužuje minus lolol

12. koliko me je malopre iznervirao radnik u kladzi.
    odigrao neke tikete, i on meni kao jer ti imas 18 godina?
    ja kazem nemam, i on pocne da mi sere kako on moze da izgubi posao zbog mene i kao ako mi prodju ti tiketi, da dodjem po pare, i vise da ne dolazim
    kao danas sam 2 puta dobio, ne izlazim iz kladze...
    pre skole sam isao da pogigao jedan, i uplatio novi.
    matorom celavom klinci odgovaraju samo kad daju pare, cim dobiju, ne valja

13. И мени то један реко, ја му кажем: Ајде не кењај, ако оћеш да ми уплатиш уплати, ако нећеш немој. И он као па ајде само сад, а сви радници ми сад куцају тикете...

14. bilo ovde 2-3 devojke i jos jedan dobar lik, izgleda da je ovaj gazda, pa sad po ceo dan on sedi za kompom da slucajno ne bi platio kog radnika

15. Те трипове имају и продавачице на Штампиним трафикама, неће да ти продају пљуге, и кад искењаш нешто типа за брата купујеш, следи : ’Нек’ брат дође па нек’ купи’. ’Или да ја одем у трафику преко пута и купим?’. ’ ’Ајде добро, ево ти, ал немој да се понови’.

16. И то ми иде на курац.

17. Mene ne pitaju više, a da me pitaju natrljao bih im o nos i ličnu kartu, i vozačku dozvolu i zdravstvenu knjižicu i donatorsku knjižicu. Znači sve što nosim u novčaniku!
    Mimiiiiiiiiiiiiiiii Odkude si ti, nisi mi rekla.

18. Натрљао им је мој буразер пре једно 2 године. Дала му је упаљач гратис, и то биц.

Вршац.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.