Koliko ja takvih znam. Pola društva mi je takvo. Pravili smo humanitarnu svirku i bila su dva benda koji sviraju rok i metal i još jedna ekipa koja radi rep. Malo je reći da je bila prejaka svirka.
Ne znam u čemu je poenta da pljuješ muziku koju ne slušaš. Drugo je folk i ovi wannabe reperi.
Ја само не подносим ове наше ''репере'' који су познати зато што имају ретардиране песме које не можеш да заборавиш колико су глупе, ја иначе слушам Еминема, Лил Вејна, Кевина Рудолфа и ту компанију.
A Lil Wayne ti je bolji od ovih naših?
Naši su izmislili rep za njega.
Volim i ja ponešto od njega, da se ne lažemo, al' ako ćemo realno nije ni on neki kvalitet.
Нисам ни рекао да је квалитет, али је у сваком случају бољи од ових наших, ја не слушам сад СВЕ од њега, углавном када пева са неким другим, иначе пу говно.
Koliko ja takvih znam. Pola društva mi je takvo. Pravili smo humanitarnu svirku i bila su dva benda koji sviraju rok i metal i još jedna ekipa koja radi rep. Malo je reći da je bila prejaka svirka.
Ne znam u čemu je poenta da pljuješ muziku koju ne slušaš. Drugo je folk i ovi wannabe reperi.
Ја само не подносим ове наше ''репере'' који су познати зато што имају ретардиране песме које не можеш да заборавиш колико су глупе, ја иначе слушам Еминема, Лил Вејна, Кевина Рудолфа и ту компанију.
A Lil Wayne ti je bolji od ovih naših?
Naši su izmislili rep za njega.
Volim i ja ponešto od njega, da se ne lažemo, al' ako ćemo realno nije ni on neki kvalitet.
Нисам ни рекао да је квалитет, али је у сваком случају бољи од ових наших, ја не слушам сад СВЕ од њега, углавном када пева са неким другим, иначе пу говно.
Pa daj odluči se. Kažeš da ga slušaš a onda kažeš da je pu govno i da slušaš kad snimi s nekim. Tako se onda i ja ubijam od njega.
РОК!
Он веома често пева са Еминемом или Кевином Рудолфом, има више дуета него сингл песама, схваташ?
Лил Вејн је сељачина најтежа
Ja ovo ne viđeh.
Znači,
Значи Милице, о музици не причамо.
Џони сине лупаш много, ниси ни слушо српски реп
Oprosti, Nikola, nećemo više. Izvini što sam rekla išta za Lil Vejna a on jeste pravi reper iz geta. Crnčuga, brate!
Jaoooo, gde me nađeee!!!
Na rep se sečem, matori, uglavnom old school, može i new, al' mora bude gangsta! :D Inače, 'veče svima...
Dobro veče.
Zatvaramo temu o muzici, poklaćemo se zbog gluposti. Predloži nešto pa da se raspričamo.
Јебо те, а шта слушаш од репа Никола ?
Дес чварче :)
Pdobro, ne moramo sad da lupamo šamare o'de jedni drugima, jednostavno iznosimo mišljenje...
E'o me moj kruševački burazeru... :D
Nema 'leba od tog iznošenja mišljenja ođe.
И ти си из Крушевца ?
Čudi me da je ova tema uopšte živa u ovo doba, obično do sada svi zapalite... :)
Је ли чварче ?