VOU, VOU!!! Ček' malo... K'o reče da s' glupa? Nemoj da me banuju ponovo, smoriću se... :D
Nisam još čuo za oranje glupilo, samo za platinasto plavo (da, nisu sve plavuše glupe... U teoriji... :D)...
Pa nisi ti rekao, ja sam te samo pitala za mišljenje. Za to se ne dobija ban, ne brini.
Nisu ni plavuše glupe al' ima dosta glupih đevojaka koje se ofarbaju u plavo da bi njihova glupost došla do izražaja.
Ili obratno da bi se ratosiljale ''plavog faktora''...
Kažu da se plavi ljudi (bez obzira na pol) više zabavljaju, šatro naučno dokazano... Ja im baš nešto i ne verujem, al' ae...
Mjok, nego sam ti turio taj epitet, negde sam na Vuki izvalio da si odatle, da me jebeš, ne znam gde...
А одакле си иначе ? И које си годиште ?
Iz bg-a, matori, 94-to...
I tako je tema umrla...
Milice, gledaj to sa pozitivne strane... Biće žita! :)
У бре :)
Žita? :sova smajli:
Aha. Možda bude i pečenja ako ne budu igrali bunker... :D
Ja sam se malo pogubila.
Sa'rana, Milice, sa'rana... Inače, totalno nevezano, da li si kojim slučajem plava? :D
Ne, narandžasta sam. Možda sam zato glupa?
Prvi put čujem to za žito, ko će ga povezat' sa sa'ranom.
VOU, VOU!!! Ček' malo... K'o reče da s' glupa? Nemoj da me banuju ponovo, smoriću se... :D
Nisam još čuo za oranje glupilo, samo za platinasto plavo (da, nisu sve plavuše glupe... U teoriji... :D)...
Pa nisi ti rekao, ja sam te samo pitala za mišljenje. Za to se ne dobija ban, ne brini.
Nisu ni plavuše glupe al' ima dosta glupih đevojaka koje se ofarbaju u plavo da bi njihova glupost došla do izražaja.
Ili obratno da bi se ratosiljale ''plavog faktora''...
Kažu da se plavi ljudi (bez obzira na pol) više zabavljaju, šatro naučno dokazano... Ja im baš nešto i ne verujem, al' ae...
Ne vjerujem. To zavisi od osobe a ne boje kose. Možda i ima neke veze, ko će mu ga znati.
Odoh da spavam. Laku noć.
7 дана саааам
Potpisujem! Aj' vozdra! :D
Džanki, batice, al' je tebi do jaja... :D
Zar ti slušaš EKV?
Наравно.
Чваре, увек :)
DŽANKI ARČI!
Zato mu je do jaja.
Kontala sam da ne slušaš rok. Ili je to bio metal lolol
Odo' ja sad stvarno.