Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pf, pričaj mi o tome, ćale mi zapalio za banju ovih dana, gajba mi k'o bordel... :D Zato je Džanki moj čovek, on jedini razume kako je nama arčerima, nije to lako... :)
Поховани чварак брат мој :)
Ajd' odjavljujem se i ja, treba sutra pre 12 ustati... :D
Ајд у здравље, жив био свака ти дала
Đe ste ljudi?! Ja se vratih sa nekog pijančenja. Lolololo. Lep sam ki slika bre. Svakim danom sve lepši i lepši bre!
'de ste, ljudi, sto godina, e... :D
е
Š'a ima, brat, jebeš li šta?
Naravno da jebe.On je jebeni džanki.
Pa i to što kažeš, i ja glupa pitanja postavljam... :)
Mnogo glupa pitanja.
Što je ovako mrtav forum brate, smorio sam se k'o Tarzan u Vojvodini...
Ne znam.
Al' stvarno,ništa se nigde ne dešava.Smor.
...
Đes buraz...
Vozdra...
...
о
E momcovi...
Zašto je sve tako mrtvo...
Blage neam.