Meni je to baš zonfa, ono Niki Lauda, zibr, ludi... :D
Startovala me murija dosta puta, kao nešto mi kenjaju š'o vozim bez papira, ja kao idem samo do škole ili kažem da sam na obuci, pa me smaraju, malo prete i to i ćao zdra'o... :)
Čvarak, pazi se murije, umije to da bude zajebano :) Ako ti napišu prijavu prvi put ti napišu samo opomenu a sledeći će dobre pare da ti izvuku :)
Neće ti svaki put proći to izvlačenje lololo
Edit
Матрикс
Шта да кажемо ми Милице који смо '96?!
Bjež' bre, vi ste đeca, uživate u najboljim godinama.
A šta 'š da polažeš?
Већ? Пфф, ја у децембру.
За кола Милице, мислим барем да је тако. :)
Pravo zboriš, Džoni tebra...
Већ? Пфф, ја у децембру.
U decembru 17, il' šta?
Meni su kola tako nezanimljiva. Fino je imati položen vozački ali meni to još koju godinu apsolutno ništa ne treba.
Meni je to apsolutni fetiš... :) Brza kola, brzi motori, ma sve vezano za auto-moto svet... Pravi sam grease monkey, š'a da vam kažem... :D
Ja ne volim brzinu. Volim ali pod uslovom da nema niđe kola na putu i da znaš da ti se ništa neće desiti. A kad je krcat' put sva se ukočim.
Јесте Милицо, 17. ;)
Od svih tinejđera sa ove teme samo je dvoje starije od mene -.- To me smara jer obično budem najmlađa, ovo je prevelika promjena lololoo
I je l' moguće da je tema bila tako aktivna dok nisam ja došla? Ne, nisam baksuz.
Meni je to baš zonfa, ono Niki Lauda, zibr, ludi... :D
Startovala me murija dosta puta, kao nešto mi kenjaju š'o vozim bez papira, ja kao idem samo do škole ili kažem da sam na obuci, pa me smaraju, malo prete i to i ćao zdra'o... :)
Čvarak, pazi se murije, umije to da bude zajebano :) Ako ti napišu prijavu prvi put ti napišu samo opomenu a sledeći će dobre pare da ti izvuku :)
Neće ti svaki put proći to izvlačenje lololo
Edit
Bjež' bre, vi ste đeca, uživate u najboljim godinama.
Ma boli me uvo ionako uvek vozim tuđi auto... lololol
Nije bitno čiji voziš, tebi ide prijava.
Pozdrav!
I ja jedva čekam da polažem vožnju, obožavam sve što ima veze sa automobilizmom...
Jel gle'ate Top Gear?
Pa, papiri koji su u kolima su papiri od kola koja se vode na ortaka, a ja ''nemam dokumenta''...
Zdra'o, Kecman.
Čuj' gledam, pucam se u venu na njih... :D
potpis :)
DušMan Kecman :D
Ја не. :)