Tinejdžeri vukajlije

1. P.S. U školi sam skoro primetio devojku koja je identična Eva Mendes(po meni najlepša žena na svetu), i malopre sam je video u gradu sa dečkom. :/

A vazda ti je to tako.

I, i? Jel' bilo ono, prilaziš im, zabadaš fegeta u vugla i ono - zašto dama šeta sama? :D

Bez nasilja, moliću! :D

2. I, i? Jel' bilo ono, prilaziš im, zabadaš fegeta u vugla i ono - zašto dama šeta sama? :D

Ma jok, nisam uopšte u tom fazonu, samo sam primetio devojku, nisam je ni upoznao... :)

3. Bez nasilja, moliću! :D

Ti si neki ambasador UNICEFA lololo

4. Kako kulturan dečak, Ćvarak ugledaj se! :D

5. Ti si neki ambasador UNICEFA lololo

Tek sad ukapirao? Ccc

6. Kako kulturan dečak, Ćvarak ugledaj se! :D

Nisam mislio da nisam u tom fazonu generalno, nego samo kad je u pitanju ova devojka... ;)

7. Ma, ima vremena za upoznavanje, rođače, ti prvo gledaj da se uzentaš neke akcije... :D

Bez nasilja, moliću! :D

Ko je nasilan? To je bio samo bezazleni predlog... :)

8. Jebem ti kako je odvratna ova poslednja slika!

9. Ma mlatim, pobijte se. ♥
    lolololol

10. Mhillica medijator... :D
    Hoćete da kažete da sam nekulturni neandertalac? Ma, sve ok, kapiramo se u fulu, e... :)

11. Kako mi se ovo Mhillica svidža :D

Ma ko je to rekao? :D
    Samo sam lupala prije, sve nevezano :D

12. Čega?

PA STRANICA NA OVOJ TEMI

Hoćete da kažete da sam nekulturni neandertalac? Ma, sve ok, kapiramo se u fulu, e... :)

To je Mhillica 'tela da kaže.
    A ti i ja i'amo dosta toga zajedničkog, tako da se kapiramo ono ok brate

13. PA STRANICA NA OVOJ TEMI

A toooo. Ispisaćemo noćas ^_^

To je Mhillica 'tela da kaže.

Nijeee!

14. Hahahaha... Znači Comi, prijavljujem te modovima za ban, povredila si mi osećanja, brate, sad ću ponovo da provedem celu noć plačući ispod jorgana sklupčan u fetalni položaj... :D

Inače, Kecmane, poslušaj me za onaj zent, nemaš šta da izgubiš... :)

15. Ajd' prijavi, da vidim i to :D

Edit
    Ne briši suze od jastučnicu! Znaš da se prošli put jedva onaj razmazani kreon oprao! Šta ispade od tebe a fino si dijete biJo.
    oolloloollolololo

16. Molim? Misliš da ne smem? Sad leti jedan pikantni PVT kaizenu lično! :D
    Edit: Ma, bilo je sve do jaja dok sam sekao, al' otkad šminkam oči jastučnice mi više nikad neće biti iste... :)

17. Ajd' onda pa da me Ceno turi kao primjer u defku :DD
    Al' lik je odbanovan kad je uveden novi sistem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.