Tinejdžeri vukajlije

1. Ajd' zdravpo!
    I reci mu da Vuka nije govno i da zbog njega nećeš saznati koliko če Comi još jebozovnih avatar da promeni.

2. Nemoj sad sebe da stavim da nestane sva jebozovnost :D

3. Bem ti leb, jesam lajferiso ovaj vikend.Previše...

4. Ista stvar.Prvo sam se uradio u petak, pa juče na koncertu...

5. Samo što sam ja i u toku nedelje dosta lajferisao. :) Lololo

6. Da, da moraću odmoriti.Bukvalno sam cijelu sedmicu bio pod uticajem što gudre što alkohola....

7. Jesi li to ti maj lov ili samo bleda senka uspomene...

8. Hoolaaaaa, Remeee

Ja sam maj daaaarling MWA mwa zilj zilj

9. TO SI STVARO TI!
    Prešao sam vasionu da bih tebe našao.Otišao sam u dubine besmisla i našao sam te....
    MWA!

10. Još jedna umjetnička duša :D

11. Umjetnička duša je otišla da jede.Brzo sam nazad...

12. Prijatno.
    I ja tražim neku lektiru po netu pa se malo gubim.

13. Sranje! Opet sam zaspao baš kad se tema zakuvavala... :D

14. 'Ajmo ljudi, življe malo... :D

15. Pa ti uvijek zaspiš kad ne treba :D

Ja uđoh na kratko.
    Samo da vas pozdravim, aj ćao.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.