Tinejdžeri vukajlije

1. Surutku? Jesam valjda.
    Đe ti to pade na pamet?

2. To beše ono neko sektaško jelo?
    Sa nekom krvlju,kuracpalackriminalac?

3. Š'a znam, samo ćaskam.
    Surutka je ogavna.

4. To beše ono neko sektaško jelo?
    Sa nekom krvlju,kuracpalackriminalac?

Je l' mislimo mi na istu surutku?

5. Surutka, ljudi.
    Mlečni (nus)proizvod.
    Ona voda od sira.

6. Ne znam milice,zato i pitam.
    Čvarče,moje saučešće koj god da je taj tip.

7. Surutka, ljudi.
    Mlečni (nus)proizvod.
    Ona voda od sira.

Na to i ja mislim. Ja sam to stalno jela kad sam bila mala. Baka mi pravila. Obožavala sam i sir i surutku. Al' mi je bila sumnjiva njena boja lololo
    Dobro pomenu, taman sjutra idem kod bake, tražiću joj da mi napravi :D

8. 6. krnjaš: 18 Mar 2011. | 15:36
    vazda sam govorio da je gospodja gaga jedna od najvećih prijatelja crne gore i crnogorskog naroda slava joj za sve što radi za crnu goru i crnogorce slava velikome dušku kneževiću jednom od najvećih živih crnogoraca kojemu je crna gora iznad biznisa
    7. krnjaš: 18 Mar 2011. | 15:38
    uradio je duško na promociji crne gore više no iko i slaviće ga crnogorci zbog toga i ne treba žalit pare za lejdi gagu jer imamo mi crnogorci pare jednostavno smo imućni jer smo sposobni biznismeni nismo mi neki fizikalci i konobari to je ispod časti

Trololo bez uvrede ali 90% biznismena u Crnoj Gori su ili rusi,ili rade za ruse.

9. Hujo, reper/r'n'b pevač.
    Duga priča.

10. Trololo bez uvrede ali 90% biznismena u Crnoj Gori su ili rusi,ili rade za ruse.

Znaš kako kažu, nas i Rusa 300 miliJona.
    Sve im prodasmo, pička nam materina halapljiva. Još malo pa ćemo 'leb iz Rusije uvozit'.

11. Još malo pa ćemo 'leb iz Rusije uvozit'.

Biće svež.

12. Đe s', Reme.

Biće svež.

Bitno da je ruski :D

13. htedoh da dodam, i što ne jebete, al nema veze. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.