Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma nisam mislio sranje zato što je crtani, gledao sam dosta tih fazona, nego sam mislio da je samo još jedan stereotip u nizu, sa prežvakanim fazonima...
Kaki crni stereotip.Kraj jeste predvidiv,ali ima toliko gotivnih,nedečijih fazona(npr. on se nešto tripuje da je glumac,i priča sa obezglavljenim telom barbike,i u jednom trenutku je pita "Are those real?").
Buahahaha... Do jaja. Moram da odgledam.
Gde su svi? Jel' bilo nekog skoro? (Mrzi me da gledam unazad)
Juče uveče banemo ceno,đanki i ja,i onda dođe kaizen i krene da radi na sajtu.Meni od tad pa do pre pola čuke nije hteo da uđe na vuku.
Meni je rikn'o negde oko 10-11, a vratio se negde oko 3, pola 4... Hteo sam dumrem... :D
Samo da vas pozdravim, da znate da sam ziva. Od utorka sam bez interneta i vec sam spremna za bolnicu lolololo
Rado bih se ukljucila u razgovor, vidim guzva je ali me Vuka s fona smara. ljolj
Nedostaje mi nolajferisanje ali ni ovo lajferisanje mi ne smeta s obzirom da je raspust.
I ako ovo Ceno ikad vidi, samo da znas da sam dobila 1 iz istorije sto najvjerovatnije
znaci da cu ostati na polaganje lololololol
To bi bilo to. Nedostajete mi mwa mwa zilj zilj
Aj sad cao.
Samo da vas pozdravim, da znate da sam ziva. Od utorka sam bez interneta i vec sam spremna za bolnicu lolololo
Rado bih se ukljucila u razgovor, vidim guzva je ali me Vuka s fona smara. ljolj
Nedostaje mi nolajferisanje ali ni ovo lajferisanje mi ne smeta s obzirom da je raspust.
I ako ovo Ceno ikad vidi, samo da znas da sam dobila 1 iz istorije sto najvjerovatnije
znaci da cu ostati na polaganje lololololol
To bi bilo to. Nedostajete mi mwa mwa zilj zilj
Aj sad cao.
MHILL, POPRAVI OCENE! :D
Čisto i vas da pitam,mada sam već napravio temu za to:Znate li gde mogu da popravim klavijaturu u BG?
ja znam gde ne mozes
Imas u Deligradskoj 17, lik se zove Vladislav Maric =)
ухуу
Mirko,hvala.Proveriću ga.
Olololo, tinejdžeri jebete li što?
Kako da ne!
Pa dobro šta se radi onda?
Traži se gde da se popravi klavijatura.Mada mislim da sam se snašao.
Ima da zajebem ovog jednog dana lololo
http://www.youtube.com/watch?v=UpMFrJR5jQQ&feature=bf_next&list=PL0D7F87780241955B&index=28
Lepo lepo, sviraš klavijaturu? Ako ako, makar nećeš devojkama čarape da cepaš kao gitaristi olololo. Ja evo definišem nešto, i krstim se.
Poslednja defka ti je plagijat lolo.Nema veze,udri.A ja poslednji put svirao pre 5 godina.
EDIT:Ispravka.Pretposlednja.Poslednja je jebeno dobra.
Nesam gledao za pretposlednju, daj linak da vidim. Olololo :) možda ima nešto slično već. :) napisah je iz sprdnje jer je krenula neka priča na četu, mislio sam da je brišem, al mi prirasla za srce. :) olololo daj linak da vidim šta je pisano na tu temu. :)