Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
mrzi me da skidam jaknu,zasto sam toliko mrtav i mrzi me da se pomerim bluuuuuuuu
Nego koje si godište?
Деведес' шесто.Ти?
Do'ro jutro kolega.
'Јутро. :D
Nego,da se ti lepo predstaviš.
Inače, ja se pravim da sam ja ovde glavni,pošto sam osnivač teme.Tako da pazi na moj ego lololo
Ја сам Петар Додић из Београда,тачније,из Падинске Скеле.Имам 14 година,тренирам брејк денс,(нећу моћи наредних 6 месеци јер сам сломио ногу,али да не дужим) свирам гитару и пазићу да те не увредим или да напишем нешто што ти се не допада. :D
Fino,fino.
Ja sam Nemanja Šajkaš,devedesetpeto godište,takođe iz BG,teniram plivanje,i pokušavam da sviram klavijaturu.
Nego,u kojoj si školi?
Ja '94, odnosno 17 godina.
A zar ne bi trebalo da imaš 15 god.?
Inače, i ja i Hujo smo ti iz BG-a, a za njegov ego, to ne treba da brineš, dobar je on, nego ovako čeliči sve nove na temi... :)
A zar ne bi trebalo da imaš 15 god.?
Рођен сам у октобру. :)
Школа - Олга Петров
Divi ga! Pa ti si, bre, ovde najglavniji! Bogotac, bre! Orkan međ' šajkašima! :D
Oooo! Pustiše 99 problems na MTV-u, brate, na ovu se sečem! :)
Fakjea.Ja sam bre glavni!
Crni, divi što te izreklamirao sad... :)
Lolo nisam ni izvalio da je njegova.Od 20 komada ja ubodem tu.Sudba na delu.
Пишем неки реферат о глобалним последицама загађивања из биологије,па нисам све време овде.Не замерите.Узгред,Хујо хвала. :D
Dada. Sudbina. ;D
Е ја одо' у школу.'Ај у здравље. :D
Fakjea neko me prati.
Ko je prdno, dete mu je**m!?
Grešniče spamerski.