Ajd,ček da nađem,da iskopiram.
EDIT:Ne mogu da nađem.Zovem se Nemanja,rođen i živim u beogradu,slušam najviše rok, mada pomalo i metal i pank,i užasno sam jebeno dlakav.Devedesetpeto sam.
Aje, Vlepa, opusti se, ako im kažeš da voliš tehno i onanisanje beseći se dok ti ne nestane vazduha, pa se pustiš, neće da ti banu na gajbu bantu crnci koji će te karaju in d pedu hardkor stil, da ti siluju kevu i da ti vežu ćaleta da visi naopačke u kožnim tangama, dok ga neki debeli grob kažnjava S&M perajem...
A jebite se vas dvojica, znate!
Dobro, pravo ime mi je Milosava, imam kompleks zbog imena i svi me zovu Milica. I ne, ne zezam se. Eto. -.-
Evoks, drago nam je sto smo te poznavali 5 min. Ne moras se ubijati, samo razdvoj ne od glagola. Ja imam obicaj da etiketiram ljude kao seljacine zbog nepismenosti pa ne bih i tebe ako si dobar decak.
Alo ljudi zar ne bi vi trebalo da se prestavite (ime, godište, itd itd)
Ako se vi predstavite onda cu i ja :)
Ajd,ček da nađem,da iskopiram.
EDIT:Ne mogu da nađem.Zovem se Nemanja,rođen i živim u beogradu,slušam najviše rok, mada pomalo i metal i pank,i užasno sam jebeno dlakav.Devedesetpeto sam.
Zbilja, nema nam Vesne odavno.
Evoks, nisam pogodila, Cvarak je napisao na prethodnoj strani. :D
jeste pogodila si
Aje, Vlepa, opusti se, ako im kažeš da voliš tehno i onanisanje beseći se dok ti ne nestane vazduha, pa se pustiš, neće da ti banu na gajbu bantu crnci koji će te karaju in d pedu hardkor stil, da ti siluju kevu i da ti vežu ćaleta da visi naopačke u kožnim tangama, dok ga neki debeli grob kažnjava S&M perajem...
ajde mi lajkujte definiciju :P
Ime: Milica
Godiste: 94.
Grad: Niksic
Čvarak ti si idiot.
a sad ukratko o sebi
Zovem se Pavle, zivim u BG, slusam rock strani, techno, i malo rep strani naravno, i to je to.
Ako hocete da me bolje upoznate pozovite 06XXXXXXXX :DDDDDD
Ako mi je ista glupo na Vukajliji to je sto nesmem da prozivam druge :(
Nikad mi niste bili jasni vi koji mešate rok i tehno.Ali to mora neko da radi.
Ajd' sad na definiciji napisi ne odvojeno od glagola jer ces tako samo minuse dobiti.
I jesam dobro ukapirala, ti i Cvarak se poznajete?
NE ODVOJENO OD JEBENOG GLAGOLA!
ČITAJ KOMENTARE NA DEFKI!
Čvarak ajde ti lepo na spavanje da te ćale nebi kaznio
A, jeeeeste sad... :D
Idem ja da se ubijem, bilo je lepo poznavati vas ovih 5 minuta
Radojka šta ložiš dečka?Znamo da imaš komplekse,i mi bi ih imali da se tako ružno zovemo, ali ovo nije pravi način!
mešate rok i tehno.
Pa, dobro...
Ja gasim rubinštajn mlekom...
O ukusima ne treba raspravljati...
A jebite se vas dvojica, znate!
Dobro, pravo ime mi je Milosava, imam kompleks zbog imena i svi me zovu Milica. I ne, ne zezam se. Eto. -.-
Evoks, drago nam je sto smo te poznavali 5 min. Ne moras se ubijati, samo razdvoj ne od glagola. Ja imam obicaj da etiketiram ljude kao seljacine zbog nepismenosti pa ne bih i tebe ako si dobar decak.
ti se ozbiljno zoves milosava
Pa ja evo rekoh da se ne zezam.