Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Alo ljudi zar ne bi vi trebalo da se prestavite (ime, godište, itd itd)
Ako se vi predstavite onda cu i ja :)
Ajd,ček da nađem,da iskopiram.
EDIT:Ne mogu da nađem.Zovem se Nemanja,rođen i živim u beogradu,slušam najviše rok, mada pomalo i metal i pank,i užasno sam jebeno dlakav.Devedesetpeto sam.
Zbilja, nema nam Vesne odavno.
Evoks, nisam pogodila, Cvarak je napisao na prethodnoj strani. :D
jeste pogodila si
Aje, Vlepa, opusti se, ako im kažeš da voliš tehno i onanisanje beseći se dok ti ne nestane vazduha, pa se pustiš, neće da ti banu na gajbu bantu crnci koji će te karaju in d pedu hardkor stil, da ti siluju kevu i da ti vežu ćaleta da visi naopačke u kožnim tangama, dok ga neki debeli grob kažnjava S&M perajem...
ajde mi lajkujte definiciju :P
Ime: Milica
Godiste: 94.
Grad: Niksic
Čvarak ti si idiot.
a sad ukratko o sebi
Zovem se Pavle, zivim u BG, slusam rock strani, techno, i malo rep strani naravno, i to je to.
Ako hocete da me bolje upoznate pozovite 06XXXXXXXX :DDDDDD
Ako mi je ista glupo na Vukajliji to je sto nesmem da prozivam druge :(
Nikad mi niste bili jasni vi koji mešate rok i tehno.Ali to mora neko da radi.
Ajd' sad na definiciji napisi ne odvojeno od glagola jer ces tako samo minuse dobiti.
I jesam dobro ukapirala, ti i Cvarak se poznajete?
NE ODVOJENO OD JEBENOG GLAGOLA!
ČITAJ KOMENTARE NA DEFKI!
Čvarak ajde ti lepo na spavanje da te ćale nebi kaznio
A, jeeeeste sad... :D
Idem ja da se ubijem, bilo je lepo poznavati vas ovih 5 minuta
Radojka šta ložiš dečka?Znamo da imaš komplekse,i mi bi ih imali da se tako ružno zovemo, ali ovo nije pravi način!
mešate rok i tehno.
Pa, dobro...
Ja gasim rubinštajn mlekom...
O ukusima ne treba raspravljati...
A jebite se vas dvojica, znate!
Dobro, pravo ime mi je Milosava, imam kompleks zbog imena i svi me zovu Milica. I ne, ne zezam se. Eto. -.-
Evoks, drago nam je sto smo te poznavali 5 min. Ne moras se ubijati, samo razdvoj ne od glagola. Ja imam obicaj da etiketiram ljude kao seljacine zbog nepismenosti pa ne bih i tebe ako si dobar decak.
ti se ozbiljno zoves milosava
Pa ja evo rekoh da se ne zezam.