milice pre jedno sat bilo na teveu kako neki lik doktoriro u americi, a ovde nema posla
mene u zadnjih par meseci drzi zelja da za par godina odjebem sve ovo, i odem negde u beli svet.
Meni je cilj da odem odavde. Makar do Beograda, nista vise ne trazim. Zardjah odje. A to za posao... Ko ga jebe. Zavrsicu faks pa sta bude. A posao se uvijek moze naci, pa makar fasade radila. A to sto se nekome sa diplomom doktor kurac digao da nadje superkul posao sa velikom platom to je druga stvar. Ako nema posla u struci radi nesto drugo, ne mogu te roditelji izdrzavati.
znam ali pitam zasto
milice pre jedno sat bilo na teveu kako neki lik doktoriro u americi, a ovde nema posla
mene u zadnjih par meseci drzi zelja da za par godina odjebem sve ovo, i odem negde u beli svet.
Banovan je zbog vređanja.
Ajd laku noć
jebaga
pozdravljam vas
Laku noć! Ja karam!
Meni je cilj da odem odavde. Makar do Beograda, nista vise ne trazim. Zardjah odje. A to za posao... Ko ga jebe. Zavrsicu faks pa sta bude. A posao se uvijek moze naci, pa makar fasade radila. A to sto se nekome sa diplomom doktor kurac digao da nadje superkul posao sa velikom platom to je druga stvar. Ako nema posla u struci radi nesto drugo, ne mogu te roditelji izdrzavati.
Laku noc.
Uvek ostaje prostitucija kao moguć izbor.
da ali niko nece da guli klupu da bi radio fasade
laku noc
Prostitucija rulz! Lololololo
Pa dala sam fasadu kao primjem, ali ima i drugih pristojnih poslova. Radis to dok ne nadjes onaj za koji si se skolovao.
UmrEla nam tema. RIP temo.
TEMAAAAAA IZ ALAJV
Zdravo, kume!
DiFno. :trep, trep:
Ćao Kika! Ćao Milice.
Kurac, Reme!
JA JEBEM MILICE :)
Je l' jebes Milice ili pokusavas da mi kazes da jebes? lolololololololo
Znam da jebes, shvatila sam. :D
JEBEM, DOBRE PIČOKE, NE ZAVISNO KAKO SE ZOVU! NEMAM NIŠTA NI PROTIV MILICA. LOLOLOLO
Ja sam jebao nekoliko Milica, Milice! :))