Pa ja uvek o tome pričam. :D
Trenutno me boli glava, jer sam bila na takmičenju danas, a i jako sam uplašena zbog nekih gluposti(valjda) i osećam se...njah...bezveze.
Moj život je uznemirujuća tragedija dostojna romana o ludilu.
Put dobro. Mrtva sam umorna al' ostalo je dobro. Bilo mi zao kad smo kretali, jedva se odvojili od njih.
I krivo mi zbog tebe. Jos su nam posle sranja napravili, doslo mi ubit' se.
Nije bas sranje, al' nas sjebali skroz. Pola nas je bilo na Dobrinji a pola u Ilidzi, pa htjeli izac' zajedno al' problem jer su htjeli u diskoteku u Ilidzi pa nama bilo kasno. Tamo ima neki policijski cas i sranja. A bas se meni islo u diskoteku nego kad je vec poslednja noc htjela sam da budemo zajedno svi. A i pedagogica ovima iz Dobrinje rekla da ne smiju s nama izlaziti a odjednom se ostaje do zore. I na kraju kazu da nema diskoteke nego nam napravili neku 'zurku' na koju svi idemo i zavrsila se taman kad sam s tobom pricala, a taman pocelo bit' dobro, i mi kontali da idemo kuci a oni samo nas ostave a ove iz Ilidze odvezu pred diskoteku. Ma poludjela sam bila skroz. A najvise jer im je to bio stoti neispostovani dogovor.
Moj život je dosadan i nezanimljiv i ispunjen dosadom i sviliom.A i red je na tebe da pričaš malo o svom životu.
Pa ja uvek o tome pričam. :D
Trenutno me boli glava, jer sam bila na takmičenju danas, a i jako sam uplašena zbog nekih gluposti(valjda) i osećam se...njah...bezveze.
Moj život je uznemirujuća tragedija dostojna romana o ludilu.
Kakvom takmičenju?Zašto si uplašena?
Detalji molim.
A onaj pisac gore ne voli srećne zavreštke.Glavni lik uvjek umire na kraju.
Takmičenje iz srpskog. :P
Ma...neki...škakljivi poslovi...nebuloze...traume.
Znam to, Ceno. I ne samo onaj gore. Svi pisci. Jednostavno je zanimljivije.
I kako si prošla na takmičenju iz srpskog?
Relativno buđavo. NIje tako loše, ali ništa od republičkog. :D
Ja sam na raspustu.To je novo.I čudno je to što mi se ide u školu.Imam previše slobodnog vremena a ne znam kako ga potrošiti.
Meni će raspust sledeće nedelje.
Ali to me ne raduje. Život je previše očajan, u svakom slučaju.
Hej ja sam patetični tinejdzer ovde.Ti bi trebala da budeš uvjek nasmijana tinejdzerka...
:D
Daaaa, išlo mi je. Ali sad čak nemam ni obožavatelje ovde. :D Gde su ti ljudi?
Javi im se na nekoj od aktivnih tema i imaćeš hrpu njih začas...
Edit Otišao sam...
Ima li koga, tinejdžosi?
OO
Stvarno ću intenzivnije početi da radim na oživljanju ove teme...
Tema ne smije d' umre!
Ja sam ziva.
Kako je put prošao?
Put dobro. Mrtva sam umorna al' ostalo je dobro. Bilo mi zao kad smo kretali, jedva se odvojili od njih.
I krivo mi zbog tebe. Jos su nam posle sranja napravili, doslo mi ubit' se.
Kakva su vam sranja pravili?
Nije bas sranje, al' nas sjebali skroz. Pola nas je bilo na Dobrinji a pola u Ilidzi, pa htjeli izac' zajedno al' problem jer su htjeli u diskoteku u Ilidzi pa nama bilo kasno. Tamo ima neki policijski cas i sranja. A bas se meni islo u diskoteku nego kad je vec poslednja noc htjela sam da budemo zajedno svi. A i pedagogica ovima iz Dobrinje rekla da ne smiju s nama izlaziti a odjednom se ostaje do zore. I na kraju kazu da nema diskoteke nego nam napravili neku 'zurku' na koju svi idemo i zavrsila se taman kad sam s tobom pricala, a taman pocelo bit' dobro, i mi kontali da idemo kuci a oni samo nas ostave a ove iz Ilidze odvezu pred diskoteku. Ma poludjela sam bila skroz. A najvise jer im je to bio stoti neispostovani dogovor.
Pa bar je neko otišao u diskoteku.
P.S. Očekivao sam da imaš crnogorski akcenat ali imaš naš akcenat.