Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Davno nas je on napustio.
Trazio te je sinoc.
Dolazio? Ja i džane moj se mimoiđosmo? E sudbo moja kleta.Nego milice,kako ziljavci?
Jebiga.
Banuće kad-tad.
Šta ima novo Šajkaš? Kako cave, čkola, kola, koka, koka-kola, golagolaskinimisegola, i to? :)
Cave ok manje-više, poluuspešno muvam likušu koju muva još destak ljudi sa plivanja, škola nije loše, kola ništa,jašem vola.
Nego kako ona tvoja emocavulja?
Bili odje Ceno i ja i banuo Djanki da trazi Cvarka.
Ziljavci napreduju. Orkani?
Nije me bilo,zastoj u razvoju.Saće da živnemo opet,samo slobu da navatam.
Zdrava i čitava!
Pu, pu, da je ne ureknem... :D
Vidi vas!
Viđe ti nje!
Pa đe ste?
Tu smo,bar ja i moja šauma.Nego,jel si u nekoj vukajlijaškoj stranci,ili si zrela za vrbovanje?
Tamo gde nas ugledaš! :)
Ona je ziljava, Hujo, odbij!
Čvarak,ti mi se nisi izjasnio koju bi funckiju da vršiš međ' orkanima.
Nisam ni ja sasvim siguran...
Kako bi bilo ''Dežurni lađač jajca''? :)
Mi smo bre ozbiljna stranka !Treabaju nam ozbiljni ljudi! Daj budi inventivniji malo.
Ministar unutrašnjih poslova. :)
Može.
Dolaste vamo bre điberi nijedni!!