Pa ni jebanje vise nije ono sto je bilo! Ste culi pricu o onoj ribi sto je "preko WoW-a namamila sesneastogodisnjeg decaka i 'seksualno ga iskoristila'"? E to je nas svet! Tinejdzeri koji skinu nevinost pa idu i placu o tome cika milicioneru i mami... Pederi...
Ajde što ne jebemo uživo al' neće više niko ni ođe da jebe! Sramota.
Paraćinac, đe s' ti? :D
Šesnaestogodišnjak nije dečak, činjenica. To nije žensko pa da je može iskoristiti nego momak koji može da se brani. Da nije neka slina željna pičke ne bi se ni jebala sa tom ribom. Nego nije znao šta mami da kaže.
Ja sam tu, kao i uvek, u senci, posto nemam inspiracije niti volje da postujem.
A gde su, bre, ostali? A i, o gospode, Dholl, kakva ti je to slika?! Stavi Dzenu, ili barem Megan Fox!
Kakva Džena, kakvi bakrači! Ovo je hit u svijetu!
Ma slabo ko je ostao na tinejđerima. Od onih starih iz tvog verema Ceno, Hujo, rijetko Đanki, svrati nekad i Maloletna i ne znam ima li iko više.
Ma i prije toga smo bili mrtvi, da se ne lažemo. Sjećam se kad si ti dolazio koja je tada navala bila. A i dok smo još bili aktivni stalno matorci svraćali da vide jebemo li. Sad ništa. Jedino nas Kika nije iznevjerio.
Kika je tu glavni tinejđer. MWA
Kažem ja: jebite se, ljudi. To je zdravo. :)
Kaže Kika ali ga niko ne sluša pa vid' kako završismo. :)
U svetu vlada ekonomska, a na Vukajliji jebačka kriza. Niko ništa neće da jebe. Ne znam šta je ovo..
Pa ni jebanje vise nije ono sto je bilo! Ste culi pricu o onoj ribi sto je "preko WoW-a namamila sesneastogodisnjeg decaka i 'seksualno ga iskoristila'"? E to je nas svet! Tinejdzeri koji skinu nevinost pa idu i placu o tome cika milicioneru i mami... Pederi...
Ajde što ne jebemo uživo al' neće više niko ni ođe da jebe! Sramota.
Paraćinac, đe s' ti? :D
Šesnaestogodišnjak nije dečak, činjenica. To nije žensko pa da je može iskoristiti nego momak koji može da se brani. Da nije neka slina željna pičke ne bi se ni jebala sa tom ribom. Nego nije znao šta mami da kaže.
Ja sam tu, kao i uvek, u senci, posto nemam inspiracije niti volje da postujem.
A gde su, bre, ostali? A i, o gospode, Dholl, kakva ti je to slika?! Stavi Dzenu, ili barem Megan Fox!
Kakva Džena, kakvi bakrači! Ovo je hit u svijetu!
Ma slabo ko je ostao na tinejđerima. Od onih starih iz tvog verema Ceno, Hujo, rijetko Đanki, svrati nekad i Maloletna i ne znam ima li iko više.
Pa kad su nas premestili u... :jeza: igre...
Ma, šta će ti tinejdžeri kad je tu Kika. :)
Ma i prije toga smo bili mrtvi, da se ne lažemo. Sjećam se kad si ti dolazio koja je tada navala bila. A i dok smo još bili aktivni stalno matorci svraćali da vide jebemo li. Sad ništa. Jedino nas Kika nije iznevjerio.
Kika je tu glavni tinejđer. MWA
Volim kad sam omiljen. :))
E ovaj moj post je posebaaan! I čuvala sam ga za tinejđere!
I predstavlja poseban broj.
Nisi ti omiljen, samo si nam ođe glavni jer si najstariji. :P
Eeeee, upropasti mi uživanje...
A ovo ":P" znači da hoćeš da me lizneš??? :)
Ajde ne. :D
A ovo ":D"?
Ccc. Evo neću stavljati smajlije, biću mrtva ozbiljna. Može ovako?!
Može. Šta ti bi sa avatarom????
Pretpostavljam da se nije modovima svidio. A bio je kul, priznaj.
Modovi ti ga skinuli??? Jao, kakve su to pizde...ne mogu da verujem. Jeste bio do jaja.
Ja ga nisam makla pa pretpostavljam da su oni. Ne bi se sam makao, to je sigurno.
Turiću nešto drugo, what to do.