Tinejdžeri vukajlije

1. Jebeš sporu vožnju!
    Nema ništa bolje od adrenalina koji te cepa kad proteraš pešake sa zebre k'o kokoške po dvorištu... :D
    Ja pao prvi put, al' ne zato što sam se zajebao, odlično vozim, nego sam seo na vozačko pored pandura, i vezujući pojas rekao mu: ''Veži se, polećemo.''.
    On me je samo pogledao i rekao: ''Odveži se, pao si.''.
    Prvo sam mislio da me zajebava, skapirao sam ozbiljnost situacije tek kad je murkan izašao iz kola... :D

2. Ahhahahahaha ti si lud, čvarče! :)) Kako si mogao da se tako zajebavaš? Care!
    Ja sam se toliko usrao da sam stvarno dobro vozio. Mali savet za buduće vozače: Nikada nemoj da se nerviraš kad se zajebeš na polaganju, niti da kažeš ''pao sam'', naročito naglas. Onda stvarno padaš, obaraju bukvalno za pad morala. Samo ćuti i ne pokazuj znake nervoze. Ali ne budi ni opušten kao čvarak :D

Što se tiče brze vožnje, nisam neki ljubitelj. Bar ne dok se ne priviknem. Vozio sam na Puntu, a sad prešao na ćaletov Pežo karavan. Nije isto, karavan je mnogo teži i glomazniji. Treba mu više da ubrza i nezgodan je za parkiranje.

3. Ej bre, moja keva položila sa trijes'. Uvek ima nade!

4. Da, to sa koliko se polaže nema veze.

5. Saću i ja šesnajs(za malo manje od 2 meseca) pa ću i ja malo da gazim ljude.

6. Odlično :) Velkom tu d klab!

7. Ja ću da polažem kad se preselim u vel'ki grad. Odbijam da bacam pare na to kad nikad neću sjesti za volan. Odbijam! lolo
    E da, i mene nekako strah te vožnje, kontam da ću d' ubijem nekoga.
    A mrzim brzu vožnju.

8. Čvarak, ja bih to isto rekao, al' mame mi!

9. @jocko madafaka nisam mudo, mada sam proglašen izgasiranim par puta, al' to su mentalno obolela deca, tako da se ne važi... :D Inače sam podjebive i zajebantske prirode i nisam znao da može da se padne zbog toga, inače ne bi' ni rekao... :)

@Džoni drago mi je da postoji još neka budala ovde, a ne samo ja. :P

@Šajkaš svaka ti dala! :)

@Mhillka I'll see you... on the Facebook! :D

10. Jou čvarče,nikako da te uvatim u svom terminu. Šta ima,kako je?

11. evo bre! radi se! :D
    aj na face, lakše je... :P

12. Da li je umrla?! Nije? Kad ce?

13. Ima, al' neću moći dugo d' ostanem.

14. Ma evo me kod babe i dede. Mora uskoro gajbi da palim, a kad dođem gajbi spremam se za ekskurziju koja mi je sutra ujutru.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.