Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Samo ja?
Bem mu mater, mene zajebava nešto uplata.
I meni došao jedan pratilac, a ništa ne pišem mesecima. Tipujem na ovu maloletnu.
Kurac je ona, ona voli dubokoumlje.
Хујо,како си положио први разред средње школе?
4,13 sa 2-3 pokonjene ocene. Što, jel vas čeliče od početka?
Bezbrižno, Hujo, mi smo stara garda. :)
Ma beli upisao Prvu, isto ko ja. Kapiram da ga trenutno traumiraju, meni su prvih par ocena bile dvojke i trojke, a viđe me sad!
Polako umirem.
Имам проблем само са Крстајићком.Остали професори су мање-више океј.
Мислим,немам буквално проблем,већ ме плаши својом појавом,а и предавањима.
Meni krstajićka prošle godine nije predavala, sad mi je došla.
Koji šok. Kako surova žena. Brutalna.
Elem, ko ti predaje latinski, matematiku, hemiju? Tu ima par zlotvora.
Латински ми предаје нека ниска жена са наочарима,математику ми предаје разредна,Ружица Богдановић,а хемију мала,плава жена са наочарима.Мислим да се презива Булајић.Исправи ме ако грешим.Срамота ме је што већ две недеље идем у школу,а и даље не знам како ми се зову професори.
Vera Bulajić?
Nije mi predavala nikad.
A latinski ako ti predaje mala debela Nina, iskreno te žalim.
Ова жена,у наранџастој мајици,у доњем левом углу,ми предаје латински.
http://www.prvabeogim.edu.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=360&Itemid=53
ЕДИТ: Курац,ово не ради.Слика ти је 59,ако те не мрзи да тражиш,али мислим да те савршено заболе курац.
Е'о,да се не мучиш. http://oi55.tinypic.com/2wqwls1.jpg
Useru jedan, ne predaje ti najveća gadura u školi. Bole te kurac. Ti istoriju predaje Bilja Grobarka?
Гробарка.Хахахаха.Биљана Крстић;надам се да на њу мислиш.Ако на њу мислиш,онда да.
Da. Ona je carica,uz Ristu Dilparića najjači lik među profesorima. Proziva se sa zvezdašima ceo čas, i podjebavala je našeg jeding emo tipa dok se nije ošišao.
О дааа,Ристо је цар.Он нас је,током првог часа ове године,питао ко су нам професори и рекао је да смо,благо речено,на коњу.И сам је рекао да је Крстајићка баксуз.
Tako je i nama. Rekao je da će razredna da nas razmazi. Ima on čovek svojih izvala, tipa pita te ozbiljno gradivno i onda zavuče neki banalizam od pitanja, npr. mene je jednom pitao kako kauboji ubijaju komarce.