Nemam blage veze 'de ću.I to kritično nemam blage veze. Kad krenem da razmišljam šta me zanima, u zavisnosti od raspoloženja skapiram ili da sam neverovatno svestrana ličnost, il' da kurcu ne vredim nizašta.
Хахахах, а јебига, ако ти се не искристалише онда упиши оно где има кинте. :)
Е а сад морам да палим да учим, враћам се касније на тему. Ајд' поздрав тинејџери. :)
Nemam blage veze 'de ću.I to kritično nemam blage veze. Kad krenem da razmišljam šta me zanima, u zavisnosti od raspoloženja skapiram ili da sam neverovatno svestrana ličnost, il' da kurcu ne vredim nizašta.
Isto i ja. Tešim se da će mi se za dve godine javiti gde ću i šta ću. Sad neam pojma.
Хахахах, а јебига, ако ти се не искристалише онда упиши оно где има кинте. :)
Е а сад морам да палим да учим, враћам се касније на тему. Ајд' поздрав тинејџери. :)
Vozdra. Odo i ja.
Isto i ja. Tešim se da će mi se za dve godine javiti gde ću i šta ću. Sad neam pojma.
Dobar pokušaj Hujo.Dobar pokušaj...
Živa je temaaaaaaaaa!
Ja došla da dam doprinos, kad ono, momenat je prošao. :D
Bazinga!
Živi smo. :)
Tinejdžeri, ima li fanova pesme leda i vatre ovde?
Ja pročit'o prvu knjigu i krenuo da gledam prvu sezonu, opasno sam se napalio.
Nisam gled'o.
Nego da podjelim ovu dojajnu stvar sa vama.
http://www.youtube.com/watch?v=ChNW7Ey7KkM
Ceno! Pozdravljam te, miljeniče.
Idite u peršun što me kulirate.
Eo nećemo te kuliramo.
Ha.
Ponestaje mi cigara i čokolade.Do granapa ne mogu zbog snijega.Što ne čistite stoko?
Ceno, ja sam već spao na to da mutim nutelu i mlevenu plazmu i taj bućkuriš žderem.
desteeee
Viga ovaj!
De si, provincijalac, kralju!
Au brate jebeno je to.