Tinejdžeri vukajlije

1. Džanki, ti si sav baš jebitačan jebač.

2. Iskreno me i zabole sto ne verujes .

3. A i nas zabole što ti jebeš na svakoj temi

4. Nemote da dirate Dzankija.Sloboda izražavanja ovo ono.Ako oće da jebe nek jebe...

5. @Culle
    A dobro, imam vremena do tada. I dobar instruktor se podrazumijeva da bar jedno bude normalno jer ja dok sjedim u autu isto k'o neki kamiondžija se derem na idiote koji ne poštuju propise, ne znam šta će biti ako tako nastavim kad ja budem vozila :D
    Al' kad mogu svi da nauče neću biti tolika crna ovca da moram da polažem više puta. Al' nisam još sigurna da l' mi to treba. Majka je planirala da mi to uplati za 18-i al' ja imam neke druge planove :D

Edit:

Knjige koje čitam nema ni u knjižari ni u biblioteci...

Samo nemoj pretjerivati, trebaće ti oči :D

6. Vama devojka je lako, vas će drugi da voze, osim ako nemate "Keri Bredšo" sindrom samostalnosti.

7. To CENO !

Evo necu neko vreme da jebem na ovoj temi, da pricamo normalno.

8. Samo nemoj pretjerivati, trebaće ti oči :D

Hvala na svjetu, ali ne uživam u knjizi onoliko koliko sam očekivao.Previše su zakomplikvali.

9. Vama devojka je lako, vas će drugi da voze, osim ako nemate "Keri Bredšo" sindrom samostalnosti.

Haha nemam taj sindrom :D A i ja više volim da idem pješke. A s obzirom da moj grad metar sa dva, i đe god da krenem to mjesto je udaljeno 10-15 minuta tako da mi prevoz ni ne treba.

Evo necu neko vreme da jebem na ovoj temi, da pricamo normalno.

Hvala na razumijevanju, divan si.

10. Ha ha ha

O cemu pricate sad ?

11. Pa recite nam šta čitate, ukoliko nije neki strogo poverljivi istorijski dokument o Aleksandrovom pohodu na Persiju iz 4vpne.
    Šer jor nolidž!

12. Odoh da ispraznim dušu na jednu temu, da pregorim koji put pa se vraćem.

13. Odo ja da placem... :(

14. Džanki, ne zajebavaj još i ti. Ovo je ozbiljna stvar.

Ja čitam Tri metra iznad neba, već sam je daaaavno čitala nego imam sad i drugi dio pa bih prvo da pročitam prvi, da mi bude sve kako treba.

15. Otiso drugar sa sajta, a fejsbuk nema.... :(

16. Kako sam alergična na fejzbuk, sve je smiješno. Izgubio je poentu.

17. Milice NE ČITAJ DRUGI DEO
    Sranje živo, graj je neverovatno glup, deluje kao prebleda kopija prvog dela.

18. Ja sam ponosni nevlasvnik fejsbuk profila i mnogo sam srećan zbog toga.

19. Nemas fejsbuk Cule ?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.